Tisdagen va ingen bra tisdag!!! Dan gick o...

2012-05-30 - 11:13:00

img_5382 (MMS)

Tisdagen va ingen bra tisdag!!! Dan gick okej men eftermiddan skulle vi möta upp en annan mamma hos dagmammorna för att överlämna present till våran underbara , fantastiska dagmamma som jobbar sin sista dag idag :-( köpte en jätte fin blomster med och presenter överlämnades , barnen fick ett jätte fint halsband sen va det kram dags och dagmamman brister i gråt hon tycker det här är jätte jobbigt såklart och vi med , hade så ont i magen igår kväll , kände en sån ångest över att hon ska sluta och jag vet juh hur mkt hon betyder för Ottilia Nää fyy ruskigt jobbigt och kam bara tänka mig vilken ledsen tjej Mattias kommer få med sig idag :-( usch! Men jag är så himla glad och tacksam över dom här 7 åren vi fått den här stora tryggheten till våra barn hon är helt fantastisk <3 på kvällen knackar det på dörren då är det ena grann tjejen som kommer med Skrållan, då har hon hoppat från balkongen  o herre jisses en katt klarar juh visserligen väldigt mkt men tyckte ändå det va hemskt att hon gjort det men hon klarade sig bra med skrubbsår på överläppen så det ser ut som hon har läppstift hjärtat sen gick vi igenom hela kroppen på na och hon mår bra men låg i mitt knä heeela kvällen igår <3 hej och hå! Nu väntar snart en lunch me Mattias men längtan efter Ottan är stor denna dag <3


Ottan tog sitt första dopp i helgen :-) ho...

2012-05-28 - 14:33:00

img_7038 (MMS)

Ottan tog sitt första dopp i helgen :-) hon älskar verkligen och bada jag och oliver däremot e jordens badkrukor :-( Helgen va fantastisk men sprang iväg som alltid :-( lördag va vi på 20 års kalas hos min kusin hade såå sjukt kul, sluta me att Oliver sov hos brorsan, Mattias och ottan åkte hem och jag kom hem 3:15 en sjukt lyckad kväll :-D söndag va jag och ottan ute på gården me grannen hela dan sola myste hade det underbart, och som sagt ottans första dopp, Mattias va på kurs och biljakt , oliver va kvar hos brorsan. Underbar helg! Nu är det tyvärr min lång vecka och jag hatar måndagar man e såå trött och seg.. Längtar som en galning efter semester ......


Okej jag glömde bilden

2012-05-28 - 14:24:58

img_4626 (MMS)

Okej jag glömde bilden


MINDRE charmerande bild MEN jag vill fakti...

2012-05-28 - 14:24:00

MINDRE charmerande bild MEN jag vill faktiskt bara visa att jag fått färg :-D OCH fräknar till förbannelse .. Jiihoo...


Skit måndag !!!! Hatar måndagar, ända bra ...

2012-05-21 - 08:35:24

img_4395 (MMS)

Skit måndag !!!! Hatar måndagar, ända bra är att denna vecka är min kort vecka så jag e ledig tis, onsd .. Men idag känner jag mig galet nere,ful, äcklig , dum , trött ja ni vet en dag som bara är fullkomligt bläää.. Kan juh hoppas att det vänder för det är juh en kanon fin dag och galet varmt! Hoppas iaf att alla får en toppen bra start på veckan mitt humör vänder förhoppningsvis inom kort.


Oj vilken kväll, känner mig trött och har ...

2012-05-20 - 22:33:50

Oj vilken kväll, känner mig trött och har dåligt samvete!!! Barnen har haft det kanon bra på landet, Ottan hade haft lite mamma längtan , Snuttan , hon va väldigt Go och gosig när dom kom hem men det va juh lek med sina kompisar som hägra så jag satte mig mot husväggen och njöt av solen,lät skrållan springa runt i lina, snackade skit me grannen. Väl inne när det va dags för dusch och sussa dags va Ottan trots monstret nr 1 hon bara käfta emot , skrek och Jaaa va allmänt hemsk unge som inte fick göra som hon ville vilket sluta med en väldigt arg mamma:-( såå jäkla tråkigt när man varit ifrån varann hela helgen så blir det bråk :-( en ledsen Ottan en ledsen mamma! Oliver däremot va cool lugn <3 fasen va jobbigt det kan vara att va mamma ibland !


Dag 2 av 2 på våran intensiv kurs i dans.....

2012-05-20 - 10:26:06

img_9540 (MMS)

Dag 2 av 2 på våran intensiv kurs i dans.. Ruskigt nervös när vi åkte dit just för att man känner sig såå jävla dum men det släppte på en gång för killen som höll i det va världens roligaste så man kunde inte annat än slappna av dock jävligt svårt , jag och Mattias va världens trögaste i första dansen men sista dansen så va vi kung haha ;-) riktigt kul måste jag säga! Nu har vi käkat frulle och Mattias sovit 2 timmar stackarn så nu kör vi! Sen kommer kottarna hem, saknar dom enormt !!!!


Fredag är här!!!! En jobb helg egentligen ...

2012-05-18 - 15:00:04

img_4203 (MMS)

Fredag är här!!!! En jobb helg egentligen MEN jag har tagit ledigt, LOVELY!!! Mattias jobbar tyvärr och barnen åker me mormor till landet så kvar står jag ;-) nu är anledningen till barnvakt då att jag och Mattias ska gå en dans kurs wiiihooo ;-) anledning till det är för att Mattias hatar att dansa me mig han tkr jag e SÄMST haha... Samtidigt som jag redan saknar barnen ska det bli  jäkligt skönt, smutta ett glas vin ikväll tänkte jag och städa ordentligt i barnens rum sen pyssla lite :-) i morn efter dansen ska jag träffa familia på pappas sida då min farbror fyller år så det ska faktiskt bli väldigt mysigt sen hoppas jag såklart på en vän dejt ;-) nu sitter jag och myser på jobbet med en kaffe i hand i en park( tagit en liten paus) galet skönt! Mår sååå bra just nu <3


JIIHOOO ... Klänningen till Mickans bröllo...

2012-05-12 - 10:31:20

JIIHOOO ... Klänningen till Mickans bröllop är hittad utan att jaga som en galning, kom på efter frukosten att jag köpte en gammel rosa klänning förra året men som jag aldrig hann använda så i morse efter frukosten kom jag på att jag hade den , provade den och den satt som en smäck*UNDERBART* säger jag för när jag förra året skulle hitta klänning till Johannas bröllop höll jag allvarligt talat på att bli galen :-O till slut hittade jag juh en klänning men den där jakten innan är hemsk och jag kan bli jävligt otålig så det här e juh fantastiskt :-D frågan är nu vad ska jag ha för skor till? Hade juh gärna visat er en bild på klänningen men bilden på mig va MINDRE smickrande minst sagt sagt!


Galet härligt med fredag :-D ledig helg=lä...

2012-05-11 - 14:50:20

img_8034 (MMS)

Galet härligt med fredag :-D ledig helg=längtan att få vakna utan väckar klockan, mys frukost med familjen,pyjamas häng,film mys... M.m listan kan göras oändlig! Lunchen idag bestod av att kolla in Mickan hos frissan, galen frissa rekomenderas EJ haha, eller vad säger du Mickan? ;-) hon vart iaf fin eller finare för hon va juh redan fin innan men vet inte om frissan kanske va självlärd ? Jaa jisses det va iaf en mycket trevlig lunch och sen letande efter bling bling för SNART ska MICKAN gifta sig woooooooooo.... :-D nu är det bara 1 h 45 min kvar på arbetsdagen!!!


Ottan e en galen brutta hon, kan påstå att...

2012-05-10 - 12:26:28

img_7781 (MMS)

Ottan e en galen brutta hon, kan påstå att vi 3 hade en mycket rolig kväll igår efter att dom hade badat. Mamsen o matte va på middag innan , skit snack och lite val av olika saker som mamma ska hjälpa mig me till den kommande festen vi ska ha .. :-D hur snygg e inte Ottan på denna bild? Hon Stog länge och spegla sig igår ;-) hon gillar när hennes hår äntligen börjat bli lite långt för hennes stora önskan är att det ska bli lika långt som Rapunzel har! ;-)


Gillar ni Olivers vattenkammade frilla hah...

2012-05-10 - 12:20:02

img_7121 (MMS)

Gillar ni Olivers vattenkammade frilla haha i love it ;-) han har väldigt långt hår nu så igår lånade jag en uttunnings sax av grannen, jag kan inte påstå att jag e världens bästa frissa direkt så idag blir det en tripp till riktiga frissan ;-) men han e jäkligt söt min son! <3


Mammahjärtat brister.. Ottans dagmamma går...

2012-05-07 - 19:24:56

img_6944 (MMS)

Mammahjärtat brister.. Ottans dagmamma går juh i pension 1/6, sjukt jobbigt och det har varit turer fram och tillbaka om hur vi ska göra, till slut blev det att vi fick den andra dagmamman som vi verkligen ville ha Ottans sista år innan 6-års men Ottans dagmamme kamrat kan nog säga hennes bästa vän hade sin sista dag idag och börjar i morn på dagis . När jag hade hämtat Ottilia bröt hon ihop och va sååå ledsen , tårarna spruta åt alla håll och kanter och jag själv kände hur ögonvråna fylldes och fick såå ont i mitt hjärta när hon va så ledsen dels över sin kompis som slutat men oxå att hon nu förstår att Ingrid hennes stora trygghet , extramormor snart kommer sluta :-( det e fruktansvärt jobbigt detta.. Väl hemma har hennes humör skiftat, ena stunden jätte glad men kort efter brista i gråt! Min lilla tjej <3


Föresten kommer ni ihåg förut att jag efte...

2012-05-07 - 12:34:10

img_2646 (MMS)

Föresten kommer ni ihåg förut att jag efterlyste röda skor? Mörkröda men inga jag hitta va som jag ville och dessutom har jag typ involverat ALLA i denna jakt ;-) tack till er som varit till hjälp. Sökandet är över och min pärlor står hemma jag ÄLSKAR dom , nu återstår bara klackskor övnining dock är dom som tur inte så svåra :-D på bilden är dom väldigt ljus röd men inte i verkligheten och mina ben är vitare än vitast MEN bortse från det är ni snäll ;-)


Galet härligt väder idag och jag har juh f...

2012-05-07 - 10:32:14

img_1743 (MMS)

Galet härligt väder idag och jag har juh fredag ;-) mycket härligt... Sov som en prinsessa i natt men lika trött när jag vaknar , kan nån säga mig hur jag ska göra för art känna mig pigg jag e fasen ständigt trött! Skulle kunna ge bort en tå för att vara morgonpigg :-( har ni tips så Bring it On!!!! Dagen kommer inte bjuda på så mycket mer än jobb och tyvärr blir det juh sen hämtning av kottarna.. Nu slut på svammel!!


Söndagen är snart till ända.... Jobbar en ...

2012-05-06 - 21:50:28

img_1058 (MMS)

Söndagen är snart till ända.... Jobbar en dag till sen har jag helg ,UNDERBART! Då ska vi ut och leta bil jag och Hjärtat, eftersom Mattias blev påkörd och det sluta med en inlöst bil riktigt tråkigt tycker jag då fården va en fin fin pärla men men .... Nåt hittar vi väl förhoppningsvis! Annars så har inget hänt, när man kommer hem e man sååå sjukt trött och bara vill krypa upp i soffan med kottarna MEN tror ni dom vill det? Dom föredrar sina kompisar före mamma :-(  så nu sussar kottarna sött och jag inväntar Mattias som slutar 22. <3  Natti natti


Lördag förmiddag Jihoo!!! Började Inge vid...

2012-05-05 - 10:01:20

img_1770 (MMS)

Lördag förmiddag Jihoo!!! Började Inge vidare, då klockan ringde orka jag bara inte gå upp missade första tåget men när jag väl satt på andra tåget va det nå el fel på tåget så efter en sisådär 20 min säger dom att vi får helt enkelt vänta till nästa :-o vilket skulle i stort sätt innebära att jag e på jobbet 45 min sen inte riktigt okej när det är kunder som väntar ! Som tur va vakna Mattias och messade mig så han va bäst och körde mig till jobbet :-D nu e jag här och vädret e sjukt tråkigt dagen känns jäkligt seg så vad kommer hända av denna dag?? Återstår att se! Ha en super bäst lördag !


Så va fredagskvällen kommen! Hämtat barnen...

2012-05-04 - 20:17:28

img_8122 (MMS)

Så va fredagskvällen kommen! Hämtat barnen, handlat,lagat mat, snackat skit me grannen, lekt me grannens Lill kille 9 mån, ätit mat och städat, satt på en maskin tvätt, Shiit va duktig jag är, har juh hunnit hur mycket som helst ;-) iaf väntar nu fredagsmys i soffan me bästaste ungarna, dock mår Oliver förskräckligt av denna pollen säsong och det verkar fasen bara bli värre och värre för varje år, på måndag är en läkartid ett måste!!!! Nu ska här ses film.


Då va det tid att skriva nåt!! Mattias gic...

2012-05-04 - 14:00:56

img_9367 (MMS)

Då va det tid att skriva nåt!! Mattias gick igår tebax och började jobba på jourmontör, det bästa sättet för honom att kunna kombinera sitt företag dock tråkigt att han jobbar nätter,helger och storhelger men det här är ändå det bästa. Nångång kan man juh kanske bli hemmafru ;-) eller vad tror ni? Hahaha... Njaa inte riktigt va däremot gå ner i tid annars skulle jag bli galet rastlös. Det va juh väldigt jobbigt för barnen när han jobba natt förut men Mattias pratade med dom innan han tog beslutet att gå tebax och dom gav han sitt samtycke ;-) självklart är dom små men samtidigt börjar dom bli såå stora individer, Oliver är en riktig grubblare och emellan åt är det så svårt att komma innanför skalet och förstå vad som händer. Han vill så gärna va stor och välja sina vägar men oxå va så liten. Ottan hon är fröken med krut i jädrar vad hon kan inte alltid det roligaste och det värsta uttrycket folk har är när dom säger små barn små bekymmer stora barn stora bekymmer jag skiter fullständigt i det för man lever i sina fighter just då och problemet som uppkommer är jävligt jobbigt då!!!! Så håll snattran ni som säger så. Barn är det underbaraste som finns men oxå bland det jobbigaste!!!! Så det så ;-) jag har iaf avnjutit en underbar lunch med bästa Johanna såå underbart nu när vi jobbar nära varann och kan ta en lunch såå jäkla gott för själen <3 nu ska jag återgå till jobbet!