Sååå trött :-( jobbat 7 pass hela veckan o...

2012-01-19 - 06:50:12

Sååå trött :-( jobbat 7 pass hela veckan och nu börjar det verkligen kännas, orken är på minimum MEN i morn är jag och Ottan ledig så då ska vi sova och bara ha lugnt o skönt. Sen jobbar jag helgen 7 pass såklart ;-) men men! Igår kom lilla mamsen på middag mycket mysigt tycker jag:-) sen så krascha jag i soffan o va typ halvt död tror det e dags för sol och vår för att stärka krafterna oooo jaaaa! Nopp måste gå och byta om nu men återkommer!


Deppigt värre!! Usch känner mig jätte depp...

2012-01-17 - 21:04:18

img_5638 (MMS)

Deppigt värre!! Usch känner mig jätte deppig, ledsen och allmänt fundersam! Haft en bra dag på jobbet trots att ja jobbat 7-20 och vi hade en som somnade in i morse. Är nog mest deppig för att man inser vilka otroligt fina arbetskamrater man har som man snart inte kommer träffa varje dag :-( jag e fan i mig ledsen även om detta är det bästa på alla sätt att jag går vidare :-( :-( gör ont! Uffa!!! måste nog städa lite, brukar få mig på bättre tankar.


Detta körde jag nu på kvällen :-D sjuukt k...

2012-01-16 - 21:37:34

img_9634 (MMS)

Detta körde jag nu på kvällen :-D sjuukt kul och rekomenderas varmt! Oliver körde oxå och jag och han skratta så vi nästan dog :-) svettig blev jag oxå , lite svårt innan man kommer in i det ordentligt och en hel del golv yta behövs men som sagt döö skoj :-D nu kollar vi på det sjuka programmet på 3.an där morsorna vill att ungarna ska bli modeller och smink hit o dit , rakar benen på en 9 åring Näää fan heller det e inte  okej i mina ögon men men, Det kan väl åtminstone va på barnens nivå! Nää så e det, snart läggdags för i morn jobbar jag 7-20 blääää..


Gör ni?❤

2012-01-16 - 11:13:10

Gör ni?❤


Måndag morgon! En ledig helg har gått :-( ...

2012-01-16 - 08:07:42

img_6649 (MMS)

Måndag morgon! En ledig helg har gått :-( varför går tiden så sjukt fort för? Usch, lite ångest har man juh. Idag kickstartar vi ett sundare liv igen för nu har det varit såå sjukt mkt god mat och godis hit och dit så nu får det va nog!!! Bra mat och nada godis, vågen visade inga roliga siffror såå då kör vi ;-) jag börjar denna morgon med Nyhetsmorgon och en skål med keso , frysta bär, clementin och stort glas vatten , tanken va naturell yoghurt men affären va inte öppen när ja skulle handla så nu kör vi, hjälp mig gärna och HEJJA på ;-)


Sovdags :-) jag e inte ett dugg trött men ...

2012-01-10 - 22:54:46

img_3953 (MMS)

Sovdags :-) jag e inte ett dugg trött men jobbar 7 i morn så det e ett måste! Vardagen är tebax, rutinerna är åter på plats , ungarna är i säng och sover 20, allt bara flyter på :-) här hemma är det lite ombyte igen ;-) Oliver och vi har bytt rum då han och Ottilia gick in till varann vid Sovdags och låg och snacka vägg emellan så vi kände att det va dags o göra nåt så nu är allt flyttat o i vårt nya sovrum har vi satt en fondtapet allt känns rätt mysigt måste jag säga vi trivs bra här inne, Oliver trivs oxå kanon bra och idag har jag målat sista svängen i hans rum, vitt och en väldigt väldigt ROSA fondvägg som han själv tittat ut han va såå sjukt bestämd på denna färg o det e juh hans rum så han bestämmer :-D måste säga att det blir riktigt fint, ni ska få se när allt e klart! :-) annars så är det så gott som klart att ja påbörjar mitt nya jobb 1 februari, lite läskigt men oxå skönt, känns oxå tungt när det blir längre dagar för barnen men jag tror och hoppas det ska gå bra, chefs jobbet är tyvärr inte alls aktuellt längre jätte tråkigt men måste acceptera det kommer fler chanser i livet :-) annars har dagen flytit på i rask takt , lämnade kottarna i morse sen tog jag en liten till sovpaus då jag va ledig idag sen upp och träffa bästa svägerskan o goaste Agaton, va ett bra tag sen då dom varit i Spanien såå dagen va super mys <3 nu måste här snarkas! Natti