Idag är ingen vanlig dag för det är torsda...

2011-06-30 - 09:09:49

Idag är ingen vanlig dag för det är torsdag hela dan hurra hurra hurra!!! Japp soliga härliga torsdag e här! Tyvärr jobbar jag 7-20 idag men bara bita ihop det brukar gå bra det e dan innan man har ångest men som sagt bara tuta o köra i morn slutar jag 14 o har ja tur kan jag skippa rasten o sluta13:30 wiiihoooo sen e det helg :-) jag återkommer för nu kallar jobbet! Ha en underbar dag :-)


SMS-inlägg

2011-06-29 - 17:39:40

img_0265 (MMS)


Jaa dagen började juh katastof men kom til...

2011-06-29 - 17:38:30

img_4368 (MMS)

Jaa dagen började juh katastof men kom till jobbet typ 1 timme sent men Jaaa jag kom fram iaf.. Dagen flöt på helt okej men oj va varmt det e idag heeelt underbart men man skulle juh gärna varit på stranden :-) hämtade ungarna o åkte hem för att hämta skor jag köpte till oliver igår och hämtade nya droppen som Mattias varit gullig o hämta ut på huge kontoret. Åkte till port 73 o smaska glass i solen , bytte skorna som va för små, hittat ny hjälm till oliver Skiit snygg nu e hans presenter färdig sen shoppa vi lite på lindex, trosor till mig :-) solbrännor till ungarna och fillifkonjer till oliver, nu håller dom på och leker en stund innan vi ska hemåt igen :-) glömde skriva att en av min äldsta vänner kom över igår, vi håller jätte dålig kontakt men när vi väl ses är det som vi sågs förra veckan och vi pratar om ALLT!!! Vi kom även fram till att vi känt varann snart 20 år heeelt galet vad tiden går och kvällen va kanon mys massa bubbel till 12 snåret!!!


Den här dagen e riktigt Skiit! Den började...

2011-06-29 - 08:44:31

Den här dagen e riktigt Skiit! Den började bra, barnen va lätt väckta och glada jag hann ta det lugnt ingen stress fram tills det att vi ska gå, droppen för att komma in i porten o garaget e borta den finns ingenstans och oliver hade den sist men han har ingen aning om vart den e han minns inte vart han lagt den PANIK och en galen mamma, jag har vänt upp o ner på hela lägenheten den finns INTE , det bars kokade i mig. Och just denna morgon kom inte Mattias hem från jobbet då han hade några små jobb inne i stan alltså bara dömt att allt ska bli fel. Sprang med barnen till fritids och dagmamma , hade under tiden hittat em bandy klubba att lägga i porten. Nu har jag gett upp grannen va inte hemma (dom har bil i samma garage) huge killarna (fastighets killar) hade inte tillgång till garaget och droppen finns inte och jag e gråtfärdig för sånt här e sååååå jobbigt jag blir verkligen galen, jobbet kan inte vänta när man jobbar med människor skiiit dag!!! Nu iaf e Mattias på G hemåt att kunna släppa ut mig ur garaget ska tillägga att kommunalt tar minst 1,5 timmar därför jag inte tagit mig till tåget. Måste nog påstå att detta e min oturs vecka. Tappade juh telefonen i backen när vi va o åt i förrgår kan sägs att hela iphone glaset va katastrof så 900 kr fattigare vart ja av det igår JIIHOOO!! Igår va vi även land o rike runt för att hitta olivers födelsedags present en ny cykel, Haninge säger att dom e slut men kungens kurva har åker dit och dom har fel i datan så dom har inte den men tjejen e så snäll o ringer runt, det e slut överallt men arninge har borta i Täby jaaahaaa bara åka dit o nu har vi cykeln oliver e juh såklart värd det bästa!! Tyvärr slutade juh denna morgon katastrof men nu e Mattias snart hemma o jag på jobbet!


Jag är så jävla dålig!!! För 3 veckor sen ...

2011-06-21 - 19:12:58

img_3478 (MMS)

Jag är så jävla dålig!!! För 3 veckor sen hade jag glömt avboka pass på sats som jag hade inbokat vilket man får göra max3 ggr på 3 månader och vad händer då??? Joo all min inspiration till träning dog fyy va dålig jag e!!! Tycker även om att gå i gymmet o såna saker men som sagt allt dog då, även kosthållningen, har ätit typ allt i matväg kakor, godis , donken Jaa u name it!!! Iaf trodde jag gått upp hur mkt som helst men ICKE typ 500 gram wiihoooo MEN jag e fortf sämst som tillät det för en sån grej, mår inte okej om jag säger så! Nu får jag boka igen så i morn ska här köras body combat me bästa Åsa så hjälp mig nu att komma igång igen!!! Jag fyller 25 snaart vill se ok ut!


Dålig på att uppdatera men jag ska bättra ...

2011-06-19 - 14:10:04

img_3318 (MMS)

Dålig på att uppdatera men jag ska bättra mig! Den här helgen har varit sååå mys.. Ska skriva mer sen nu ska vi mysa med täcke, soffan, popcorn och trassel. Bästaste familjen!!!! <3