Älskar dig mer än ord kan beskriva!

2011-05-31 - 22:36:08

img_1311 (MMS)

Älskar dig mer än ord kan beskriva!


Njuter av livet på balkongen...

2011-05-30 - 18:11:07
Underbart sköönt.
Vi har för en stund sen precis avnjutit en smarrig middag bestående av kassler med ett täcke av keso blandat med sweet & sour sås och vitlök och äpple i jätte gott ett litet smalare alternativ än att göra en ordentlig gratäng, åt även 1 dl ris till och halva tallriken med sallad.
Till frukost blev det fil m. halv banan, kanel och en wasa knäckemacka i och en halv kaffe kopp. lunch1 dl keso, 1 ägg, sallad och en halv avocado, mellis en persika och lite caschewnötter.

Ungarna leker ute på gården så av den anledningen sitter jag och myser på balkongen, blåser juh en hel del men  ändå skönt. Spotify är på, en skål med lite vattenmelon och datan som sällskap heeelt okej.

Dagen har flytit på MEN, betydligt tröttare än vanligt när den hemska klockan ringde i morse ;-)
Hade tänkt åka och träna direkt efter jobbet men Mattias skulle inte hinna hämta barnen så sitter och klurara lite på vilken hemma träning jag ska köra istället? Kanske ett express pass zumba och sen lite styrka på det? eller kanske bara ren styrka ? Hmmm återstår att se.

Har inte hänt så mkt mer denna måndag, längtar till onsdag kväll då jag sen är ledig 4 dagar vilket ska bli gaalet skönt...
Nu ska jag surfa vidare :-)

Vilken jäkla härlig helg det varit!!! Fred...

2011-05-29 - 23:26:08

img_3397 (MMS)

Vilken jäkla härlig helg det varit!!! Fredagen började med ledig dag, även Ottan va hemma då dagmammorna hade studiedag, oliver va i skolan. Ottan o jag träffade Malin och Agaton i Farsta för lite shopping och lunch. Man gör juh alltid fynd så plånboken blev liiite lättare ;-) vi åkte hem mös på soffan Ottan somna så jag påbörjade lite städning innan det var dags att hämta Oliver. Efter att hämtat oliver dröjde det inte länge innan mamma o matte kom o hämta barnen för en helg på landet, dom va ivriga att komma iväg och tillslut sa Ottan mamma gå häifrån nu när jag pussade dom hej då! Väl hemma fortsatte städningen tills mitt stora hjärta kom hem o vi tog oss en jätte smarrig middag på resturang i centrum, M skulle juh jobba så jag fick hämta mysigt sällskap bästaste Mickan sååå mysigt o få vara med sin bästa vän äta godis, dricka gott och bara snacka massa gojja och såååklart lite hårfärg i Mickans huvud ;-) tack goaste du för en underbar fredag <3 lördagen sov jag verkligen ut vaknade runt 10:45 sååå skönt och då var det bara sätta igång bröllops stylingen. Kan bara säga att bröllopet av Johanna och Johnnie var helt fantastiskt dom va sååå otroligt vackra, Johanna va helt enastående ,så fort orgeln och Johanna kom gående ville tårarna spruta, Matilda sjöng en såå otroligt fin sång, maten och stället var sååå klockrent festen var galet skoj det var en sååå lyckad dag och kväll och jag känner mig så sugen mer än nånsin på att gifta mig. Idag har Mattias och jag legat helt däckade tyvärr va Mattias tvungen att jobba men jag har legat helt utslagen aldrig varit så bakis, men när kottarna var på väg hem var det bara duscha o rycka upp sig, köpte tårta o blommor till min älskade mamma, ungarna va sååå goa underbart att sakna varann lite! Nu sover småhjärtana o stor hjärtat jobbar jag ska bege mig in i John blunds värld! Tack alla för en sååå nedrans bra helg!!!! Kääärlek <3


Ottan och jag är hemma idag och myser, tog...

2011-05-23 - 10:17:38

img_5232 (MMS)

Ottan och jag är hemma idag och myser, tog ledigt idag i fredags då jag känner mig såå trött o tung i huvudet. Tänkte först låta ottan gå till Ingrid då ja ändå bara tänkt rensa ut barnläkare som inte används och är för litet. Gick iaf upp 06:50 för att gå till tvättstugan och tvätta det sista efter marathonet i tvättkorgen och sängkläder MEN självklart va torktumlaren trasig så skippade sängkläder. Ottan hon sov sååå sött så jag tänkte att då kan hon va hemma och ha vilodag me mig och hjälpa till ;-) hon vaknade strax efter 9 så nu har vi ätit frulle och tagit upp sista tvätten. Nu ska vi snart åka till känna o köpa gummistövlar till oliver för i morse spöregna det såååklart och i lördags slängde ja hans stövlar Hmmmm *morr* återkommer om helgen i senare inlägg. <3


Jag vill vill vill vill.....

2011-05-17 - 21:39:28
Just nu blev jag såååå sugen på hus vill ha det NUUU!!!
Jag/vi har juh sååklart velat ha hus länge MEN just nu efter att läst en blogg där denne person e sååå duktig och fixar med inredning o allt vill jag oxå!!!
Att få ha en trädgård att pota i mmm va myys..
Vad fint det skulle bli, älskar att hålla på hemma oxå men inte lika roligt när det e en hyresrätt, skulle gärna byta golv i köket och fixa lite extra överallt, visst färg och såna saker kostar juh inte mycket och det fixar jag juh gärna med men när det kommer till lite större saker som golv och sådant vill man juh inte jätte gärna lägga ut många kronor på, skulle gärna vilja ha ny kyl o frys oxå hmmm... Jobbigt sånt här!

Sen har jag även suttit och kollat runt på nätet på olika plastikkliniker det skiljer en hel del i pris från ställe till ställe och jag vill sååå gärna göra min operation NUUU men jag vet att det inte e nån ide då jag måste gå ner mina kilon först så det e bara härda ut, men till höst förhoppningsvis.. Jobbigt när man vill sååå mkt på en gång och helst NU men det funkar juh inte riktigt så, typiskt!

Nu sitter jag i soffan och bara är, druckit 2 koppar kaffe med mini mjölk i sååå gott, hjälpte faktiskt mot sötsuget som jag har/hade..
Har ätit nutrilett till frukost och lunch idag oxå, även en proteindrink emellan efter träningen i morse, till middag gjorde jag korvstroganoff på 4% mini grädde tog lite grann och hade till det broccoli,parika och champinjoner och massa vatten, och sen så dom här 2 kopparna kaffe.
Har juh även lovat er en recension av protein pulvret av charlotte perelli, har än så länge bara smakat choklad smaken och jag tyckte INTE om det usch och bläää smakar väldigt sött, ungefär som oboy med en hel del socker i men det e bara 3 dl man ska få i sig så det e bara häva i sig så går det bra tänkte jag ska smaka latte smaken i morn.
Det va det :-)
ha en härlig kväll <3

Sådär ja! Nytränad och sitter nu och njute...

2011-05-17 - 10:37:52

img_2649 (MMS)

Sådär ja! Nytränad och sitter nu och njuter i solen, försöker få tag på Mattias då vi skulle ev. Åka o handla tillsammans men snart åker jag själv när karlskrället inte svarar ;-)  men iaf den här morgonen började juh kanon, först hade jag och Ottan sovmorgon dock har hon kommit in till vår säng under natten och hon mina vänner ligger inte still så man hat juh fått en kick lite överallt :-( men iaf tänkte att jag skulle ställa mig på vågen trots att jag vägde mig igår för tänkte om det känns blitt nå gram ner, MEN hör och häpna på nästan prick 1 dygn hade ja gått ner 1,2 kg gissa om jag blev LyCKLIG :-D nu känner jag mig verkligen fit for fight igen :-D :-D


Såååå trött, knappt ögonlocken orkar hålla...

2011-05-16 - 23:30:00

img_2568 (MMS)

Såååå trött, knappt ögonlocken orkar hålla sig uppe. Nu är arbetshelgen över är ledig i morn vilket ska bli skiiiit skönt, skulle behöva ledigt nån dag till men det e bara härda ut.. Det mesta e lite motigt nu, jag e inte deppig eller ledsen men det känns bara som sagt lite motigt. Vikten står still har kommit till en stopp skylt men hoppas det släpper snart,började idag med nutrilett igen frukost lunch och mellanmål, inga frukter i och med fruktsockret, middagen blev qorn schnitzel, broccoli,champinjon, paprika och morot jätte gott så hoppas det kanske sätts igång igen viktnedgången, hoppas verkligen så man orkar kämpa på! Körde zumba pass med syrran o kusin nu på kvällen och även en del styrketräning, mkt skönt så förhoppningsvis sover jag Såååå skönt! I övrigt är oliver inne i en jobbig period han e super negativ, såå egocentrisk allt ska handla om honom och när man inte kan eller vill göra det han vill blir han skit sur, vi har en kämpig tid då han och jag just nu inte kan komma överens, han börjar bli stor men ändå sååå liten :-( det dåliga samvetet infinner sig varje kväll så jag känner att han skulle behöva lite egen tid! Att vara mamma är verkligen den svåraste rollen men oxå den mest underbara! <3


2011-05-14 - 22:53:42

img_0758 (MMS)


Mer bilder :-)

2011-05-14 - 22:51:22

img_4829 (MMS)

Mer bilder :-)


Myseftermiddag/kväll med bästaste lillasys...

2011-05-14 - 22:48:48

img_5832 (MMS)

Myseftermiddag/kväll med bästaste lillasyster och goaste ungarna! Vi har bakat choklad muffins och kanel& vanilj bullar, ätit kyckling lår m. Ris och gräddsås och självklart kollat på eurovision, Ottan tkr grabbarna va snygg jätte snygg ;-) mammas flicka :-D nu orkade vi inte kolla mer. Lillesyster har åkt hem , ungarna ligger nerbäddade och så även jag! Natti Natti!


Jobbhelg

2011-05-14 - 16:57:13
Är juh aldrig rolig i sig egentligen, men när man väl är där e det riktigt mysigt, e faktiskt mysigt att vara där och man har riktigt roligt med sina arbetskamrater och sååklart boende.
Dagen har flytit på såå bra, alltid jobbigt när klockan ringer och man är juh inte direkt nån pudding när man åker till jobbet en helgdag kanske inte annars heller MEN helgen då vet man att man kan sova liiite längre för det är juh NADA trafik ;-) !

Kom hem till ungarna som var ut och lekte på gården, mattias hade precis meckat med deras cyklar då Oliver fick punka igår och Ottan har Olivers gamla cykel där däcken var riktigt utslitna, hon vill juh gärna ha en kitty cykel så får se hur det blir det med det, även Oliver önskar sig en ny cykel dock väldigt tråkigt att lägga ut såå mkt pengar när barn ändå inte är varsamma med sina cyklar då dom bara slänger den åt sidan där dom står så får se ;-)

Nu har iallafall jag och ungarna gjort iordning bulldeg så nu är det dags att bakas ut för ikväll kommer syrran OCH faktiskt är det schlager ikväll så man får ha MYYYYS, resten av bullarna KANSKE kan tänkas skänkas till Mattias jobb då dom e nå riktiga gottegrisar ;-)
Nu måste här bakas ha en underbar kväll!
<3

Fredag-helgen e här <3

2011-05-13 - 10:53:58
Men va tusan gör det jag jobbar 7-15 hela helgen.. Men okej när man väl kommit till jobbet så är det sååå msyigt att jobba helg men inte innan när man vet att dom flesta e ledig.

Morgonen har flytit på såå nedrans bra, men när klockan ringde i morse ville jag INTE gå upp neeeeeeeeeej!
Men nu e jag här och mår fin fint..
Efter jobbet är det städning som kallar hade verkligen behövt städa hemma igår för det är världens bombnedslag MEN vart fanns orken? Ingenstans!!! :-(
Hade juh även tänkt köra ett zumba pass på kvällen igår men orkade jag det? Nopp MEN Flisan KOM IGEN FÖR TUSAN! Så med det vill jag säga att jag ännu inte hunnit smaka mitt nya protein pulver och kan därför inte ge er några recensioner MEN det kommer och orkar jag städa när jag kommer hem såå ska även en bild på nya vardagsrumsbordet komma wiihoo!!!
Fortsätt ha en underbar dag för nu måste jag jobba!
<3

Ledig torsdag-underbar torsdag! Sovmorgon ...

2011-05-12 - 18:56:42

img_1105 (MMS)

Ledig torsdag-underbar torsdag! Sovmorgon till 7:45 Mmm underbart, mysfrukost med Ottan efter att vi lämnat Lill fisen hos Ingrid åkte vi hem och gjorde oss iordning för mys på stan. Vi strosa och letade i typ varenda butik efter en klänning till bröllopet, har hittat massssa fina men riktigt svårt att bestämma mig Hmmmm... Skulle helst vilja hitta en rosa och vilket jag gjorde MEN som sagt beslutsångest!!! vi kollade även på kostym till Mattias men han vill att jag köper först så vi kan matcha ;-) efter att vi myst hand i hand och ätit lunch begav vi oss hemåt då Mattias hade lite o göra och eftersom det var sånt jäkla liv här hemma då dom bytte ut våran hemdörr så åkte jag och träna innan jag skulle hämta barnen! Kottarna ska snart in och badas och jag sova strax då jag e sååå trött och just nu önskar att jag va ledig i morn o resten av helgen men icke här ska jobbas! Föresten glömde juh att jag idag fick hem mitt paket med protein pulver by Charlotte perelli , ska bli spännande o se vad det e för nåt de har fått bra recensioner o smakar tydligen smaskens så nu har jag en påse med choklad smak och en med smak av caffe latte så nu behöver jag inte längre fundera över nåt bra att äta efter träning wihoo! Ha en Fiin fin kväll


Rast!!! Galet skönt.. Tänk o få ligga i gr...

2011-05-11 - 13:15:04

img_6573 (MMS)

Rast!!! Galet skönt.. Tänk o få ligga i gräset eller på stranden o bara njuta av livet, där ungarna leker o har det fint, semester KOM! Efter jobbet ska vårat nya v-rums bord hämtas super tjusigt :-) sen e vardagsrummet komplett KANSKE en klocka som ska dit bara ;-) ...hjärtat ringde nyss och fråga om jag ville mysa med honom på stan i morn då jag e ledig och vem tackar nej till det? Inte jag inte, älskar egen tid med min andra halva, det måste verkligen vara det bästa med lediga dagar och Mattias lediga vecka o när han kan lägga upp sina firma jobb själv, vi e  bäst på att då nångång ibland bara ta oss ut på en lunch tillsammans mmmm mys, det sägs juh regn i morn men jag hoppas hoppas på samma underbara väder som idag :-D


Mysmorgon!! ottan och jag avnjuter en fruk...

2011-05-11 - 07:12:47

Mysmorgon!! ottan och jag avnjuter en frukost på tu man hand. Samma som alltid fil med banan och kanel, smörgås med keso och gurka.. Denna dag ser juh ut att bli lika fin o och skön som alla andra dar den här veckan e det inte underbart :-) måste bara berätta att jag synda igår USCH på mig men måste juh va ärlig o berätta att jag åt 3 digestive kex problemet e bara att det va sånna som hade mjölk choklad på ena sidan :-( Fyyyy!!! Nu har jag lättat hjärtat. Hoppas alla får en undebart dag! <3


Underbara tisdag :-) en dag som började me...

2011-05-10 - 17:24:46

img_7231 (MMS)

Underbara tisdag :-) en dag som började med ett huvud som kändes som en ballong hade verkligen ingen lust när jag satt i bilen till jobbet MEN sååå vände det... Kraften kom och jag kände mig glad och pigg som en lärka :-) sen att jag hade ett arbetspass som varade 7-13 var rena lyxen, Mattias lämnade kottarna och när jag slutat möttes jag o Mattias upp och åkte till sats, underbart pass blev det! Vi åkte sen hemåt och hämtade kottarna som jag nu suttit och njutit av solen med dom fick såååklart en glass men inte jag :-( inte för att jag va sugen men ändå;-) Mattias åkte iväg på ett jobb och jag och ottan har precis ätit, oliver har ingen matlust när det e såå varmt så han brukar äta när han kommer in på kvällen. Ottan åt ytterst lite korv o mest grönsaker resten bojkotta hon. Jag åt kycklingfilé då det blev så mkt kvar från igår massa grönsaker och lite bulgur. Frukosten idag blev bara en skål med fil,skivad banan i och kanel på., lunchen blev en blåbärs nutrilett och en liten skål sallad. Nu sitter jag o tittar på Ottan som badar :-)


Måndag morgon :-)

2011-05-09 - 10:16:28
Så var det ny vecka..
Jobbar kväll idag så börjar inte förens 14:00.
Har sovit sjukt dåligt i natt men känner mig ändå rätt pigg.
Ottan hon vakna redan vid 5.30 och skulle se barnprogram, jag gick och fortsatte sova en stund men efter ett tag kommer Oliver in och väckte oss för Ottan hade stoppat upp en jordnöt i näsan, snacka om tokig unge hon har så mycket tok för sig nu, som tur va satt den inte långt upp så det räckte med att Mattias tröck på näsan så kom den ut.
Även igår efter att jag hade lagt henne så gjorde hon bus hon hade hämtat sina kritor och målat hela hennes säng och även lite på väggen, men hon visste mkt väl att hon gjort fel för hon började tokgrina så när jag gick in till henne såg jag vad hon hade gjort, den lilla picasson oj oj.. men hon får skrubba själv sa jag så hon har något att göra när hon kommer hem idag.

Jag lämnade henne för 1 timme sen hos Ingrid, dom skulle va ute och grilla idag så mysigt kommer dom nog allt ha, just nu känner jag verkligen inte för att jobba, längtar sjukt mkt till semestern..

När jag kom hem satte jag på zumba så nu blev det 45 min sen kl 12 ska jag köra power step innan jobbet med bästaste Mickan <3
Nu sitter jag med en smarrig frukost: lättfil med banan och kanel i, 1 mörk skiva bröd med keso,gurka och parika på och även 1 glas vatten.
ska sen göra iordning middagen till jobbet som blir kycklingfile med wok grönsaker smaskens.

Förstår om vissa kommer tycka min blogg är urtrist men den kommer innehålla mycket träning och vad jag äter och självklart mkt familjeliv för det är vad min vardag består av, mitt mål är stort och jag längtar verkligen tills jag kan titta mig i spegeln och säga FAN VAD SNYGG JAG ÄR! så läs på ni som vill och ni andra hänvisar jag till någon roligare blogg :-)

Sådärja... Körde zumba i lite drygt 2 timm...

2011-05-08 - 20:37:15

Sådärja... Körde zumba i lite drygt 2 timmar sååå sjukt skoj och svetten bara forsa UNDERBART.. Gör även mkt när fler kör man blir mer peppad och har sjukt skoj ;-) nu ligger ottan efter en stor dos trötthet först fick hon världens goaste skrattanfall sen svängde det om till raseriutbrott då hon inte fick tuggummi :-( inte lätt o va liten! Oliver han hoppa precis ur duschen så även dags för han att sova, själv inväntar jag Bigbrother ;-) Natti Natti!


Varför tusan blir korten i bloggen vända å...

2011-05-08 - 16:02:51

Varför tusan blir korten i bloggen vända åt fel håll?? hjälp!!!!


Faaan vad dålig jag e!! Skulle juh upp och...

2011-05-08 - 15:57:00

img_3317 (MMS)

Faaan vad dålig jag e!! Skulle juh upp och träna power step i morse. Jag brukar typ aldrig sova längre än 9 o inte ens till det när jag inte har någon klocka ställd men i natt har jag verkligen sovit sååååå gott och vaknade av grann barnen som va ut o lekte, kollade på klockan och ser att den står på 10:32 vad i helvete tänkte jag!!! Vilket betyder att jag missade mitt morgon pass fyyyyy på mig och det dåliga samvetet riktigt sprang på mig... Messade lite med Mickan o sen ringde Mattias o berättade att dom var på väg hemåt så jag klev upp och påbörjade städning vilket kan va riktigt skönt när det e tomt hemma. Har nu hunnit få hem älsklingarna vi har ätit lunch varit o handlat o även hunnit dricka kaffe i solen :-) såå nu tittar jag och ottan på hennes favvis film tingeling papsen badar oliver ute o leker snart kommer bästaste lillesyster hit och kör ett zumba pass me mig :-D   Soo long!


Testing

2011-05-08 - 12:43:28

img_5117 (MMS)

Testing


Fiiin

2011-05-08 - 02:12:11
Kolla in designen tjusig va???
Äntligen lite mer personlig o allt tack vare bästaste lillesyster <3 TACK.

Lördag eller ska jag säga söndag?
Iaf dagen har bjudit på MÖHIPPA för fina Johanna. Mycket lyckat flickan vart riktigt chockad när vi överaskade henne sååå klockrent.
Vi började med lunch hemma hos hennes mamma jätte mysigt, sedan väntade en taxi som skulle ta oss in till stan till ett hotell där vi hade relax avdelningen med mysig bubbel pool där hälften av flickorna spenderade sin tid resten av oss låg på land, massa snack o en hel del champagne.
Johanna blev även utsatt för frågesport ang. vad hon trodde hennes blivande man svarat på om henne gick juh sååådär ;-) men skoj... dom ska fortf gifta sig iaf ;-)

Sedan hade vi ett hotellrum där Johanna stylades och fick byta om inför kvällens bravader som bjöd på middag på patricia.
Maten va jätte god och mysig dock fick jag gryyymt ont i magen så runt halv 1 rörde jag mig hemåt så nu sitter jag här med ond mage och längtar efter min familj :-(
Nu längtar jag till bröllopet om 3 veckor och känner lite gråt när man tänker på att gifta bort en vän kanske inte att man säger så men känns så för vi har kännt varann såå länge såå jaa det blir sååå speciellt o att se henne som världens vackraste fina tjej jaa då blir man juh lite blöt i ögat.
Nu ska här bara hittas den perfekta klänningen såå har ni tips vart den finns HIT MED DOM ;-)

Familjen åkte efter frukosten i morse till mamma på landet då mattias skulle hjälpa dom med deras ombyggnad av köket sååå nu längtar jag tills dom kommer hem i morn <3

Ska nog hoppa i säng nu för i morn e det power step som gäller 10.30 wiiihoooo :-D
Hörs i morn..
natti natti.