Att jobba en lördag som idag känns inte br...

2012-02-25 - 10:21:09

Att jobba en lördag som idag känns inte bra jag längtar bara hem, ingen särskild lördag bara en vanlig underbar lördag, hoppas verkligen människor som inte jobbar helger tar vara på den och riktigt njuter för det är verkligen inte kul att jobba dessa dagar, visst att man är ledig mitt i veckan men till vilken fördel? Jag skulle verkligen uppskatta att jobba fulla veckor och sen ha varje helg ledigt tillsammans med min familj och mina vänner!


Godmorgon denna härliga fredag :-) har int...

2012-02-24 - 08:01:06

img_9570 (MMS)

Godmorgon denna härliga fredag :-) har inte hunnit kolla in dagens väder ännu men hoppas på nå trevligt.. Är hemma med Oliver idag, hans sjuka går lite upp och ner han mår bra ett tag och sen så kommer det en dust och han känner sig jätte dålig, förhoppningsvis blir han bättre till nästa vecka när det e härliga sportlov , Mattias har tagit föräldraledighet med ungarna och jag har mim kort vecka så lite mys ska vi allt hitta på! Nu ska jag göra iordning frukost. Ha en underbar fredag!


Känner mig såå fin :-D körde på disco nagl...

2012-02-23 - 20:50:04

img_2386 (MMS)

Känner mig såå fin :-D körde på disco naglar eftersom vi ska på kryssning nästa helg ;-) nu ska jag köra på detta kontinuerligt så nästa tid e om 4 v då blir det nåt annat stiligt :-)


Jäkligt bra med en vabande Mattias, han hå...

2012-02-22 - 11:33:24

Jäkligt bra med en vabande Mattias, han håller på och städar för fullt hemma och framförallt Ottans rum som e skandal då hon verkligen har en benägenhet att riva ut allt och 1000 ombyten på en dag som hon sen bara slänger på golvet OCH vi har försökt allt för att hon ska städa och nu har det nog sett ut så där 1 månad så vad tusan gör man?? Joo till slut städar vi, rackar unge!! Det roliga e bara med många karlar att dom måste ringa och berätta hur duktiga dom e så man kan berömma dom ordentligt ;-) ;-) haha!!!! Själv så sitter jag i en tvättstuga och väntar på att kläderna ska bli torr så jag sen kan ÄTA lunch för jag e VRÅÅL hungrig!!! Tjing Tjing !!!


Då va första sjukan för i år kommen till o...

2012-02-22 - 08:07:51

Då va första sjukan för i år kommen till oss:-( Oliver lillhjärtat va jätte trött och hängig igår när han kom hem, trodde det berodde på att dom varit på utflykt med skolan men i morse när han kom upp va han såå ynklig och sa , jag känner mig såå dålig :-( ont i huvude och hals men har oxå tidigare i veckan klagat på ont i ryggen så nu är mina förhoppningar verkligen stora att det inte är influensan han åkt på :-( Mattias är hemma idag och i morn är jag ledig så vi får se hur detta utvecklas ,stackarn! <3 igår la jag mig kl. 20 somnade vid 20:30 jag va såå trött o inte tusan va det lättare att gå upp i morse men väl uppe och nu känner jag mig super pigg, förhoppningsvis blir det lite sol idag oxå så depåerna fylls på ;-) Ottan va på ett jäkla humör i morse hon riktigt fräste haha men hon e juh såå söt så hennes humör va juh rätt charmigt i det stora hela ;-)


Såå va snart denna helg slut :-( varför må...

2012-02-19 - 19:55:14

img_9448 (MMS)

Såå va snart denna helg slut :-( varför måste helgen springa förbi? Hade en såå sjukt härlig fredag kväll, så gott som alla arbetskamrater kom några bortfall såklart men vi hade en toppen kväll, bjöd på tacos och alla åt och snackades hej vilt vissa blev lite mer dragna än andra och det va INTE jag :-D men jag är iaf toknöjd hoppas vi snart ses igen :-)lördagen käkade vi frukost , städade undan lite och flydde fältet för bio i heron med kottarna såklart Mästerkatten mkt bra film tyckte vi! Kvällen va super lugn framför melodifestivalen MEN Fyyyy fan vilka bidrag och hur i helvete kan man skicka ranelid till Globen???? Jaja! Nu väntar den långa arbets veckan, jobbar fram till onsdag sen är jag ledig torsdag och då ni ska jag fixa mina naglar och förhoppningsvis klippa mig sen jobbar jag t.o.m måndag sen börjar kort veckan och den helgen drar vi på kryssning me ett helt pack, jag ser fram emot massagen på hemvägen ;-) nu ska här nattning av juvelerna ske och sen en film innan snarkning ZzZzZz!!!


Denna dag e sjukt lugn så jag har alldeles...

2012-02-16 - 13:08:24

Denna dag e sjukt lugn så jag har alldeles för mkt tid att tänka och fundera! Satt och kolla på mina kort på fb, såå sjukt att mina barn, våra barn är såå stora redan och att dom varit så små och fantastiska bebisar, det e såå häftigt att följa utvecklingen på sina små men oxå bli helt bebis sjuk när man ser kort och tänker tebax men oxå när det e såå många som får barn eller är gravida nu, det e verkligen början på nåt helt nytt , underbart såå in i bomben men oxå en väldigt jobbig tid.. Jag känner verkligen att våran familj e komplett och jag vill inte ha några fler barn men bara tanken att få vara gravid och ha den här lilla underbara individen, bebis tiden e verkligen något alldeles speciellt! När vardagen är framme med dagis,skola , arbete är det som att livet bara rullar på i en fruktansvärt snabb takt , kan man inte bromsa lite? Om det är något jag är rädd för så är det att bli gammal!!! Men jag ser oxå fram emot att se våra underbara barn växa upp, utvecklas,skapa egna familjer Jaa allt som hör till och att jag då får vara en så stor del i det hela och tänk den dan man får barnbarn om man nu får några;-) vilket jag verkligen hoppas och tror då ottan senast igår sa: mamma jag vill ha en bebis , när ska jag få det då??? Mina barnbarn kommer få en stalker till mormor ;-)


En ny dag ,en ny arbetsdag efter att ha va...

2012-02-16 - 09:54:00

img_5471 (MMS)

En ny dag ,en ny arbetsdag efter att ha varit ledig 2 dagar e det okej att va på jobbet igen en lugn dag dessutom! På det här nya jobbet har vi rullande 2 veckors perioder så ena veckan jobbar man 6 dagar och veckan efter 3 dagar såå jag jobbar idag och i morn sen e det HeEELG och fredag kommer bli tokbäst för då kommer världens bästa arbetskamrater från Lillängen till mig :-D så därför måste här köpas nå smarrigt vin mmmmm ;-) ska bjuda på tacos vilken fest va haha ;-)  bara själv grejen att få snacka massa Skiit och umgås det e verkligen det jag saknar från Lillis , här har man juh inte så mkt kontakt med sina arbetskamrater mer än en kort stund på morgonen och eftermiddagen det e synd men samtidigt så mår jag bättre nu jag e inte lika slutkörd i huvudet!! Men nu så ska här gås ut i den underbara solen, jag ÄLSKAR VÅREN!!!!! Förresten det e väl inte riktigt vår men solen gör att det känns som den e på gång !!!!!!


Idag har inte humöret varit på topp! Har t...

2012-02-15 - 20:38:34

Idag har inte humöret varit på topp! Har typ bara sagt nej och blivit arg på barnen för att dom tjatat och tjaffsat sen jag hämtade dom och oftast är det så här när Mattias inte e hemma vilket han inte är ikväll för han hade jobb att göra! Sitter iaf nu med en kopp kaffe och kollar på efterlyst , det har precis blivit tyst efter toabesök,vattendrickande,oliver brände sig på sin lavalampa trots att han VET att den e SKIT varm oj oj, nu är det iaf tyst! I morn kallar jobbet igen men bara för 2 dagar sen e det Helg Mmm!


Ledigt värre! Va ledig igår och ledig idag...

2012-02-15 - 09:22:30

img_2425 (MMS)

Ledigt värre! Va ledig igår och ledig idag sååå skönt efter att ha jobbat helg! Igår städade jag idag har jag tvättstugan och inväntar mataffären.se som ska komma hem med lite mat :-) och som kom just nu..ett problem har jag och det är att vattnet är avstängt idag så har nada vatten för att kunna diska och sätta på kaffe och ingen dusch heller för den delen :-S men men!! Igår va det juh alla hjärtans dag :-) älskar såna där dagar så barnen fick på morgonen en varsin present :-) Ottan fick en klänning och knästrumpor , Oliver fick ett par blå brallor han önskat sig och en keps så ungarna va toknöjd och själv så fick jag en super fin ring :-D Mattias han fick en ros och choklad ;-) sen hade vi mysmiddag och fika efteråt jätte mysigt!


1 steg fram och 10 tebax är det just nu!!!...

2012-02-13 - 22:45:17

1 steg fram och 10 tebax är det just nu!!! :-(


Då va första arbetsdagen gjord! Lämnade Ot...

2012-02-02 - 22:31:09

Då va första arbetsdagen gjord! Lämnade Ottan 7 , sprang till pendeln och Sååklart va det några min försenad så hade kunnat gått ;-) men bra o piggna till på morgonen. Hon jag skulle gå intro med vaba så det va bara köra på själv men det gick bara bra som tur e ;-) svinkall dag och mkt mkt motion bra det , ska dra på mig stegräknaren o se hur mkt man går på en dag! Efter jobbet mötte ja upp världens bästa Sanna från Lillängen, vi gick och åt och snacka massa massa, mkt mysigt.. Saknaden efter arbetskamraterna är sååå stor , jag vill kramas och skojjas bara mysa som vi alltid gjort :-( jag e bra gnällig nu men det e omställningen som gör det såå självklart ordnar det sig och blir toppen. Barnen och Mattias hade varit o köpt griller åt Ottan så i morn ska vi gå ner till fotbollsplanen och mysa för där har dom gjort is, Fantastiskt :-D fredag i morn i löve för jag e ledig denna helg Oxå :-D nu e det nanna dags! Kraaam


Ledig en lill-lördag

2012-02-01 - 12:15:10
vilket inte händer i normala fall MEN igår var min sista arbetsdag på Lillängen och idag drar nya jobbet igång med en ledig dag så i morn är det dags ska bli spännande väldigt spännande det jag mest är nojjig för är juh hur det ska gå att åka kommunalt i denna kyla, känns juh inte jätte roligt om man skulle komma för sent första dagen på nya jobbet men det ordnar sig får jag hoppas ska oxå köpa mitt 1.a busskort på 100 år idag ;-)

Iaf sista dagen på Lillis igår va ruskigt tungt, saknaden är redan såå enorm, kände mig så sjukt deppig hela arbetsdagen, min favvo tant va på världens gosigaste humör och det gjorde ruskigt ont när hon höll fast i mig när jag skulle krama henne.
satt med kvitton och massa pappersarbete och rapporteringen hur mina kunders anhöriga vill ha det, känns som jag glömt hälften.
Kl. 14 hade vi bestämt adjö fika, jag åkte till ica maxi och köpte tårta och kladdkaka och såklart en påse godis, alla kom inramlande kl 14 och bara stog och stirra på mig ÅNGEST!!! Vi fika och mös på.. SEn fick jag PRESENTER oj jisses mina fina vänner jag fick ett jätte fint armband och halsband från märket snö, en jätte söt liten väska,rosa champagne och en stor underbar vit orchidee stavningen på denna blomma kan jag icke så ha översende, väldigt rörande och jag blev såå glad , hur ska jag klara mig utan mina andra familj? Jag grubblade nåt enormt när jag kom hem och gör det fortfarande, vi har haft en sååå sjukt bra gemenskap och det är juh med dessa människor man har delat allt i och med att vi träffas varje dag och ser varandras välmående.
Jag kan nog säga att jag älskar dessa människor <3

Den 17/2 ska jag iaf få äran att ha dom hem till mig för mat, gott att dricka och bara umgås, jag ser fram emot det extremt! Tacka gudarna för Facebook.. ;-)

Nu fortsätter denna onsdag, började dagen med försovning, vakande till och tyckte jag sovit väldigt länge sen Mattias klocka hade ringt, kolla klockan och flög upp klockan var juh för tusan 7.30 oooo noooo.. Sprang in till Oliver, upp vi har försovit oss och han e juh såå go för han säger inget han bara flyger upp i sängen och klär på sig som inget, smäller i sig sin yoghurt och är redo, Ottan är däremot skiit svår att få upp så jag frågade honom om han tyckte det var okej att gå själv till skolan för jag skulle aldrig hinna få upp henne i tid och det var bra ljust ute och han tyckte det va okej, fantastiska Oliver!
Ottan och jag tog det lite lugnt ,åt frukost och kollade barnprogram sen klädde vi på oss riktigt ordentligt för satan va kallt det är idag men ungarnar lekte på som tur va.

Nu håller jag på och tvättar och dricker kaffe, ska strax dra igång ordentligt för här hemma ser det heeelt galet ut!
Återkommer.