Sparkdräkts familjen va det igår framför t...

2011-07-31 - 11:42:32

img_9484 (MMS)

Sparkdräkts familjen va det igår framför tv.n , helt enkelt en mysig lördagskväll! Nu e vi på väg mot norrare breddgrader rättare sagt Sandviken :-)


Vi kör lite lekland idag :-)

2011-07-30 - 13:16:40

img_7588 (MMS)

Vi kör lite lekland idag :-)


Underbara kväll! Älskar såna här kvällar i...

2011-07-29 - 22:47:20

img_8201 (MMS)

Underbara kväll! Älskar såna här kvällar i underbara vänners lag. Älskar av hela mitt hjärta   <3


Ungarna is Going crazy ;-)

2011-07-29 - 21:08:38

img_5765 (MMS)

Ungarna is Going crazy ;-)


Idag är det fredagsmys på hög nivå för ikv...

2011-07-29 - 12:23:54

img_1276 (MMS)

Idag är det fredagsmys på hög nivå för ikväll ska vi mysa me Mickan o famila, äta middag , dricka vin , snacka skit och leka jag kallar det en underbar fredag!!! <3 morgonen har varit super lugn, frukost mys i lugnet sen har Mattias och ungarna byggt lego o ja har tittat på ;-) även hunnit med lite spel. Nu sitter ungarna i badet och snart står storhandling på schemat och plocka vidare hemma då det ser ut som ett bombnedslag av allt man packat upp, tyvärr ett ont MÅSTE!


Borta bra men hemma bäst är verkligen sååå...

2011-07-28 - 20:27:10

img_7986 (MMS)

Borta bra men hemma bäst är verkligen sååå sant! Heelt underbart att få komma hem och slå sig ner i sin soffa och bara va. Vi va hemma vid 16:15, packade ur bilen, packa upp Ullareds kassarna, ungarna började självklart prova kläderna ;-) sen åt vi mat och gick till affären för att köpa hem frukost, nu bara njuter jag och Ottan i soffan framför barnprogram och grabbarna bygger ihop lego. Vi har haft det kanon bra våran vecka ute på vägarna, vi åkte hemifrån tidigt i söndags morse till Helsingborg, regnet va verkligen katastrof och staden va Heelt död dom hade verkligen allt igenklappat på söndagar men vi checkade in där vi skulle sova och köpte hem mat sov tidigt då klockan ringde 6 på måndag morgonen , dagen då det även va dags för Legoland. Vi kom fram till Legoland vid 10:30, ett jätte fint ställe och riktigt roligt att se allt dom byggt upp i lego, en massa karuseller, ottan ville åka allt och oliver va som vanligt den som inte gärna åkte allt sen va det även i stort sett 30 min kö tid till allt och det va inte roligt, vid 5 tiden va ungarna riktigt trött o så även vi så då åkte vi mot hotellet och avnjuta en middag på hotellet men dansk mat är verkligen smaklöst, dyrt och många danskar är inte trevliga... Det va jätte kul att se detta ställe men vi tycker det blev alldeles för mkt bil körning och Danmark är DYRT så på det viset tycker vi inte riktigt det va värt det. Så tisdagen vände vi åter till Sverige tanken va Helsingborg igen för vädret va Heelt otroligt MEN då va ALLA hotell och vandrarhem i hela stan bokade då det skulle va nån festival, så vi åkte vidare och valde att stanna i Halmstad och det e juh helt otroligt vilket mysigt ställe dit ska vi nästa år har vi sagt, vi checkade in på ett hotell och frågade efter badstrand så då sa hon Sååklart Tylösand så bilen tog oss dit och där riktigt njöt vi hela kvällen, jag e badkruka men dom andra badade så jag kopplade av under tiden dom badade, sen plockade vi snäckor och lekte kull :-D på hemvägen till hotellet såg vi av en slump att dom hade ett äventyrsland så på onsdagen alltså igår smaskade vi en underbar hotell frukost, checkade ut och drog till äventyrslandet, solen sken galet varmt, vi åkte varenda karusell ÄVEN Oliver ;-) , lekte i deras dinosaurie land och badade men där ni va det iskallt MEN jag blev tvingad av Ottan att åka vatten rutschkana så det va bara bada o se glad ut ;-) efter en heldag där rullade vi vidare mot Ullared där sista natten spenderades och självklart shoppades men mer om det i morn för nu ska här hoppa i badkaret :-)


Duktiga bilåkare <3

2011-07-28 - 13:49:12

img_9407 (MMS)

Duktiga bilåkare <3


Så här roligt har man i bilen på väg hem ;...

2011-07-28 - 13:40:18

img_3407 (MMS)

Så här roligt har man i bilen på väg hem ;-) vi har haft flera mysiga dagar men oxå en heeel del bilköra så nu längtar vi verkligen hem till lite soff mys och kunna få sova i sin egen säng <3


Då va denna dag snart slut!!! Vaknade runt...

2011-07-19 - 22:12:42

img_7988 (MMS)

Då va denna dag snart slut!!! Vaknade runt 8 i morse låg och drog mig i sängen i min ensamhet, ottan sussade juh hos brorsan och Mattias jobba, kände mig verkligen ensam så jag klev upp klädde på mig och Messa Malin att jag va på väg.. ottan hade juh haft det toppen Sååklart. Malin och jag snackade skit och kollade kläder på hm typ. Tanken va juh mys med Mickan men då vi ändrade planerna tills i morn istället stannade jag kvar hos Malin, brorsan åkte ändå iväg. Över till moster min som bor några hus bort gick vi och fika där även min mormor va så den här dagen va såå lugn o skön i gott sällskap :-) åkte hem vid 15:30 plockade lite hemma, Mattias kom hem har även haft tvättstugan super skönt o ha allt tvättat innan man åker iväg. I morn kommer även Oliver hem längtar verkligen jätte mkt efter honom nu men vet att han haft det kanon bra så om det e fint väder åker vi o badar me Mickan o kottarna :-D annars blir det myyys<3


Första semesterdagen e snart avklarad eller kanske nyss påbörjad..

2011-07-18 - 16:39:35
Sitter i soffan och inväntar min käresta för en mysrunda på stan god mat och gott att dricka..
Ottan kom in till mig vid 7.30 i morse så vi låg och små slumra lite innan vi gick upp,, det första hon fråga då va om vi skulle åka till Nova och malin nu, hon ville sova hos Nova igår när dom kom och hämta henne men vi bestämde att det fick bli idag istället.
Vi åt iaf frukost och sen kom frågan igen, ska vi klä på oss och åka nu mamma? berättade då att Jonny och Malin o nova skulle komma till cykelbanan sen och då skulle hon få åka med dom hem sen och det godtog hon ;-)
Vi möttes nere på cykelbanan så ungarna fick leka lite och grabbsen cykla sen när det bar iväg åkte hon sa att hon skulle va snäll och lyssna på Malin och Jonny får då svaret, Jaa jag ska krama Malin ;-) sötnosen.
Känns verklgien tomt nu ingen Oliver Ingen Ottan och inte heller nån Mattias :-(
Hoppas han kommer hem snart så vi kan mysa oss iväg..

1.a semesterdagen har juh inte direkt innehållit speciellt mycket sol men men antar och hoppas att det kommer liiite sol iaf på semestern?!?

I morn när jag vaknat ska jag hämta lill hjärtat och sen träffa Mickan och kottarna sooom jag längtar, va typ 100 år sen usch.. *saknar*

Skriver mer sen :-)

Smygfotar hjärtat när han lagar mat ;-) de...

2011-07-17 - 18:17:20

img_5400 (MMS)

Smygfotar hjärtat när han lagar mat ;-) det blev inge sova på soffan för Ottan som jag trodde , det blev ett hopp i plurret ala badkaret och nu inväntar vi käket Mmm gott jätte hungrig nu juhhh :-) Ååå vad det e härligt med semester tänk att jag och ottan får sova hur länge som helst för sen ska vi möta upp brorsan o familia på cykelbanan här nere :-) nu e kocken klaaar :-)


Semestern är igång hur skööönt son helst.....

2011-07-17 - 15:13:08

Semestern är igång hur skööönt son helst.. Tar juh ett tag att komma ikapp o komma till ro men snart så e jag pigg som en lärka ;-) Oliver är med mormor och Fabian på landet, lite osäkert när dom kommer hem men tidigast onsdag och senast lördag, saknar honom en hel del trots att det även e skönt att få egen tid med Ottan. I fredags när jag slutat jobba möttes jag och Mattias upp hemma, köpte en sommar present till Ingrid och gick sen för att hämta Ottan. Först va vi inne på att åka och bada men till slut blev det leka, Ottan hade önskemål om inomhus så vi åkte till Andys i sickla, mysig och svettig lekstund så efter ett par timmar när vi skulle gå ville Ottan gå i affärer vilket INTE Oliver hade gillat ;-) så det blev lite shopping , nya skor till både Ottan o Oliver 1 klänning och 2 linnen till skrållan, sen blev det mat och hem för mys.. Lördan skulle Nova(brorsdottern) sussa här så hon kom igår vid 11 tjejerna lekte o hade skoj innan vi skulle iväg o köpa present till min pappa som fyllt år tidigare i veckan :-) hemma hos pappa stojjades det och åt god mat en mysig dag trots att man sitter lite på nålar när man vet att 2 tjejer kan hitta på mkt bus ;-) så väl hemma igen handlades det, badade dom och självklart ännu mer lek :-) så idag gick vi ut och lekte ett par timmar innan det va dags för lunch och föäldrar ankomst ;-) kaffe och lite snack innan gänget åkte hem igen. Nu ligger vi soffan och killar tummelisa med en trött Ottan <3


.........

2011-07-12 - 21:50:41
Jag mår inte bra, jag känner mig verkligen slutkörd och det känns nog extra mycket så här veckan innan semestern.
Men mitt jobb är verkligen krävande på sååå många sätt självklart oxå väldigt givande men det är såå påfrestande för kropp och själ..
Skulle verkligen behöva byta yrke ett tag landa och ha ett lugnare tempo ett tempo där människor inte är krävande på samma sätt.
Jag känner mig grinfärdig i skrivande stund, inte roligt att känna varje kväll att neej jag vill inte gå till jobbet.. jag älskar verkligen mina arbetskamrater dom e heeelt underbara kunde inte fått det bättre och emd dom trivs jag sååå bra..
Men tänk er själva att göra exakt samma sysslor dygnet runt, allt du gör hemma gör du även på jobbet sen när du kommer hem är barnen trötta självfallet i denna värme och ibland riktigt gnälliga och tjatiga precis så är det på jobbet aldrig en tyst minut dom gapar,skriker,säger fula ord, taffsar ,slåss nääää ge mig semester !!!

I morn dessutom jobbar jag 7-20 och torsdag 8.30-20 sen jobb på fredag och då kommer jag va heeelt slut!!!
usch vilken gnäll kärring men tycker ni jag verkar otrevlig så är det här varför jag e less helt enkelt och det har varit lite tufft senaste tid. speciellt sen Mattias fick sitt dåliga dygn, har det i bakhuvudet hela tiden vad som kan hända denna natt när han jobbar o.s.v
nu har jag gaggat av mig om allt negativa...

Helgen var som sagt kanon, fredan hade vi pappa,lollo,sophia,farmor,farbror m. tjej här på lite lunch och mys för Oliver han fivk en jätte fin spark cykel och kläder, Oliver va tok nöjd, löredan va jag heeelt slut det va sååå varmt så jag låg halvt död och ungarna dom höll igång Mattias han hade juh jobbat natt så vi sågs inte så mkt, söndan va det kalas dags för mammas sida hemma hos brorsan då brorsans enapöjk fyllde 8 på måndan massa fika o mys, grabbarna va nog tok nöjda Oliver fick juh sin nya cykel ÖVERLYCKLIG! pengar, jätte fina kläder.
När alla gått åkte jag o malin o köote hem mat sen njöt vi av kvällen innan det blev hemgång och väääldigt trötta barn..

Igår jobbade jag juh, hämtade barnen mötte upp syrran och gick ner till skate parken här i skogås, brorsan o familjen kom oxå dit, ungarna hade jätte skoj och vi oxå, fika o skit snack och underhållning av barnen sååklart..
Idag blev det inge särskilt efter jobbet, barnen sussar nu gott, Mattias jobbar och jag har städat lite och nu ska jag snart nanna..
Ha de fiint!

10 juli 2004 kl. 13:52 föddes en liten lit...

2011-07-10 - 22:29:10

img_6577 (MMS)

10 juli 2004 kl. 13:52 föddes en liten liten prins 2560 gram tung och 46 cm lång var han den finaste skapelsen gjord av min och Mattias kärlek heeelt otroligt vilken känsla. Han är en sån otroligt fin kille på alla tänkbara sätt och som med alla barn/ människor är han under Stoor utveckling han har gett sin mamma säkert en hel del gråa hårstrån och det är verkligen inte alltid lätt att vara mamma jag kan bli gråtfärdig flera gånger om och får ett x antal utbrott per vecka MEN den kärleken som finns övervinner allt . vi har bråkat massvis med gånger och kommer bråka massvis med flera gånger men ÄLSKA varann kommer vi ALDRIG sluta göra. Är grymt stolt över min fina Oliver älskar han stjärnstopp ;-) o idag 7 år senare är han en ung snygg kille på 24 kg vet dock ej hur lång men jag vet att han en dag kommer ge mig underbart fina barnbarn ;-) eller?? ;-) och jag kommer alltid finnas här för denna fina prins. Han ligger nu och sover skönt efter en hel dag med kalas o lek med sina kusiner, i morse blev han överlycklig över sina nya cykel/BMX han fick en skit fin fox tröja och crosshandskar o leksaks cross av brorsan, skit fin keps o brallor av min moster, pengar av gammal mormor och mormor till legoland, i fredags av sin morfar o gänget en ny jätte snygg sparkcykel o kläder, tror prinsen e tok nöjd vilket han påpekat flera gånger. Nu ska här sovas och ladda inför sista arbets veckan innan semester. Stoor kram från en stolt mamma <3


Sitter eller snarare ligger i soffan, ska ...

2011-07-08 - 11:43:17

Sitter eller snarare ligger i soffan, ska snart påbörja kyckling/pastasallad tills pappa,farmor ev. Farbror o gänget kommer för att fira Oliver så här lite i förväg ska bli mysigt! Ungarna gick precis ut en stund. I kväll blir det AW med några underbara arbetskamrater på söder ska bli riktigt mys! I morn skulle jag jobbat men tog en semesterdag så har jag 3 dagars ledigt innan sista veckan innan semestern påbörjas :-) söndag blir det juh Oliver och kusin Fabian kalas hos brorsan massa mys det oxå så den här helgen lär juh gå undan den oxå ;-) blir juh en rätt tuff arbets vecka sen då jag jobbar hela veckan och både onsdag o torsdag jobbar jag 7-20 så trött lär man juh bli MEN sen e det juh 5 veckors ledigt :-D


Hade en såå otroligt mysig kväll igår med ...

2011-07-07 - 16:29:14

img_3604 (MMS)

Hade en såå otroligt mysig kväll igår med världens bästa arbetskamrater, bästaste Sanna vår arbetsterapeut och vår verksamhetschef Johanna underbara underbara människor <3 denna fina verksamhetschef slutar snart och det e med Stoor sorg :-(


Söndag riktig mys söndag!!! Inte många kno...

2011-07-03 - 12:09:36

img_3633 (MMS)

Söndag riktig mys söndag!!! Inte många knop gjorda här idag inte men det e såå skönt. Vi har ätit frukost och förflyttat oss till soffan där vi myser med täcke framför Pippi Långstrump :-) igår blev det stranden riktigt härligt och jag som aldrig badar tog mitt 1.à dopp, kanske inte jätte skönt men svalkande. Sen blev det bara mys hemma och tacos till middag, Mmm smaskens!  Lovade kort på oliver , han e såå söt!


Löördag och en kopp kaffe i min hand..

2011-07-02 - 11:26:52
Idag blev det sovmorgon så det sjöng om det.. vaknade och kollade på klockan 09.50 mmm härligt..
Vi har käkat en smarrig frukost och ätit god vattenmelon mmm skulle kunna leva på det.
Ungarnar och Mattias har precis gått ut, ska klä på mig och göra det oxå snart.

Oliver har en hel del lösa tänder i munnen men han har framförallt haft en framtand om varit lös hur länge som helst och igår fick han en boll på munnen då blev den ännu lösare och en sen råka han få en arm på den oxå när han lekte, och i morse så äntligen lossnade den och då lossnade även den andra framtanden som även den va lös hahaha han e såå söt nu, men han tycker juh tyvärr inte det själv och ville inte riktigt gå ut p.g.a ifall nån skulle skratta åt honom men då blev det lite terapi och förklara att alla har sett ut eller kommer se ut så för alla människor tappar tänder så då gick det bättre.. Sötnosen!
Har inte än vågat fråga om ja får ta kort på honom men ska göra det sen så ska ni få se :-)

Tanken är väl idag att åka till ica maxi oxå då Oliver blir stora killen nästa söndag och han vill ha en fotbolls tårta och självklart ska han få det, tyvvärr vet jag inte än hur vi ska få till allt men nästa helg slår vi ihop olivers och brorsans ena kille då dom fyller med en dag emellan så slår vi ihop släkten på den sidan sen får jag se hur vi ska få till det med pappas sida och vänner dagarna och helgerna räcker inte riktigt till och nästa lördag jobbar jag oxå så får se helt enkelt.. Men kalas blir det hoppas bara inte alla e borta på semester.

Annars funderar jag lite på hur vädret ska vara idag och vad man ska hitta på? kanske baka lite?!? har ni nå tips på lätt bakta och smarriga bakverk så SKRIK TILL!

Hejsvejs!

Fredag kväll, underbart! Sitter o myser i ...

2011-07-01 - 22:37:22

img_2863 (MMS)

Fredag kväll, underbart! Sitter o myser i soffan med Oliver och Mattias, ottan hon sover sen länge tebax i soffan :-) handla fredas mys efter jobbet på maxi, åkte o hämta barnen, barnen ville va ute som vanligt trots den här klibbiga o jobbiga värmen som varit idag, Mattias kom hem för att byta om och gå till vård centralen, han e riktigt olycksdrabbad, han berätta igår att hans ena arm börjat domna sa Sååklart ring vårdcentralen.. Han gick dit idag då och han käkar nu nån medicin vet inte vad men han fick en fästing förra veckan och utav den fått en allergisk reaktion och då samlat på sig vätska såå förhoppningsvis ger medicinen verka annars måste han få en annan starkare sort, stackarn! Vi va ute och lekte ett tag innan jag började med maten , oliver ville hjälpa till så han stekte kött stora killen ;-) under tiden stod jag breve och gjorde jordgubbs fromage till efterrätt massa smaskens och mysig tid, ottan somna efter maten o nu sitter vi här,. Underbara fredag älskar verkligen fredagar  och snart är det bara 2 v kvar innan semestern mmmmmmmmmmmm lovely !!!!


Sådärjaaa fredagen e här!!!! Underbart men...

2011-07-01 - 08:07:40

Sådärjaaa fredagen e här!!!! Underbart men va fan hände med vädret??? Jag ville mysa på balkongen med ett glas vin idag men det verkar bli soffan istället ;-) jobbade juh som sagt 7-20 igår gick kanon bra för jag har sååå bra arbetskamrater, efter jobbet mötte jag Mattias o barnen som varit o lekt på andys i sickla, handlade lite på Willys, hem o bada super svettiga barn och Nanna dom sen blev det soffan,, skööönt o inte långt efter det snarka sängen !! Nu sitter jag i bilen på jobbet och ska snart gå in o käka frulle o jobba! Morgonen ba lugn hemma, ottan va nog lite hängig o trött idag och tyvärr väldigt klumpig, gick in i saker och ramla ur bilennär vi skulle gå till Ingrid Jaa inte lätt :-( hoppas hon e piggare sen så vi kan.MYSA för det e HeEELG :-)