FredagsMyys <3

2011-09-30 - 15:50:02
Som innan berättat älskar jag fredgar..
Idag är jag dock heelt slut jag skulle verkligen kunna gå och lägga mig nu och ångrar att jag inte gjorde det under dagen :-(
Skulle jobbat kväll idag men kände mig såå slut och ont i hjärtat att vara borta från ungarna en kväll till när jag nu varit borta och shoppat ;-)

Vi kom hem igår runt 20.30 med en sååå full bil, har tagit kort så ska lägga upp det sen ni kan inte ana vad mkt grejer som e inköpt men jag e såå sjukt nöjd för Ottans klappar e så gott som klara, Olivers oxå dock ska det kompletteras med nån enstak, brorsans 2 yngsta är helt färdiga med både födelsedagspresent och klappar (båda fyller i oktober) och för en gång skull handlade jag en hel del till mig själv :-) 3 jeans ;-) poncho,linne, tröja, sockor,handväska,plånbok,foundation,skinn handskar,mössa,sjal såååå nöjd

Självklart en hel del kläder till ungarna, lite till Mattias, lite hygienartiklar, kökshanddukar,julklappspapper, lite material till det som komma skall (29/9)

Det bästa är oxå att jag åkte med toppen tjejer vi hade det jätte mysigt ihop och vi fick verkligen en tripp att bara vara den personen vi va innan vi blev mammor men självklart var barnen i tankarna hela tiden och det pratades en heel del om dom, jag e glad jag e nöjd tack fina ni :-)

Nu sitter jag i soffan och har äntligen tagit dagens första kaffe känner mig lite piggare ska ta och städa av köket och v-rummet vilket är ett måste innan fredgasmyset börjar och v-rummet just nu är fylld av ullaredsgrejer förutom klapparna som e GÖMDA ;-)


Duktig kille!!! Yees.. Idag va det åter ti...

2011-09-27 - 15:51:10

Duktig kille!!! Yees.. Idag va det åter till folktandvården för terapi med Oliver, jag bara tok älskar sköterskan som tar hand om honom. Jag sätter mig på en stol en bit ifrån dom så får dom 2 ha sin stund och sitt snack och utforskning av alla maskiner :-) i november ska vi tebax men denna gång även träffa tandläkaren som vi träffade första gången när Oliver va så rädd, tandsköterskan kommer även hon vara med så jag håller tummarna för att han fixar det. Efter besöket blev det Sååklart en glass till duktiga killen och hämtning av Ottan så nu e vi hemma och bara myser ett tag innan middan ska tillredas vad det nu ska bli ;-) sen ikväll ska ja hem till fina Johanna o mysa, underbart! Förresten bullarna som ja baka igår blev UTSÖKTA ;-)


Måndag kväll..

2011-09-26 - 19:26:17
Och jag sitter vid köksbordet :-)
Ottan hon däckade på soffan redan vid 5 tiden, sliten tjej och inte någon helst vilja till att vakna så hon får sova lillhjärtat.
Oliver har precis haft 2 kompisar över så nu ska han hoppa in i duschen. Mattias han jobbar.
jag tänkte va lite duktig för en gång skull och baka bullar till våran lilla resa till ULLARED, för jag hade minsann fått i uppdrag att fixa fikabröd :-)
Längtar massa till våran lilla road trip, förstå bara 4 brudar till ullared dessutom är en höggravid, stackarn men hon verkar taggad,, braaaa :-D

Jobbade skönt pass idag, 8.30-14 bokade även läkartid i morse då jag verkligen e sååå less på mina händer, mina eksem som bara blir värre o värre, dessutom trodde juh jag att jag fått ögoninflammation kan minsann berätta att det oxå va eksem, armvecket har jag oxå USCH säger jag..
Har iallafall fått massa salvor så förhoppningsvis lindrar det MEN fick oxå till svar att jag ska försöka få andra arbetsuppgifter och då e frågan hur fasiken gör jag då??
Inte direkt lätt att hoppa från Uska till något helt annat, typ byta jobb mmm lätt som en plätt men men bara bita ihop och se vad som händer vi börjar med salvorna och hoppas på att dom lindrar åtminstone , nytt jobb får väl komma så småningom..

Helgen var kanon mysig. Vi hade juh som tidigare sagt en jätte mysig lördag med namngivelse och sen mys hos svägerskan. Söndan va Mattias lite sliten men upp och igång va han :-D
Vi tog oss till Heron City för att fördriva lite tid och lunch men det slutade med bio, bästaste smurfarna älskar smurfisarna, jätte mysig film..
Näää men om man kanske skulle sätta igång med bullarna :-D Vill ni smaka sååå kom och fika :-)

Snyggaste killen på smurfisarna <3

2011-09-25 - 20:44:00

img_7976 (MMS)

Snyggaste killen på smurfisarna <3


Snyggaste tjejen på smurfarna 3D

2011-09-25 - 20:43:02

img_3883 (MMS)

Snyggaste tjejen på smurfarna 3D


Sista dagarna har varit en känslosam resa....

2011-09-25 - 00:30:12

img_5054 (MMS)

Sista dagarna har varit en känslosam resa. Jag har verkligen varit upp och ner, saker händer, livet ändras. Inte en bra vecka, har även varit hemma halva veckan med Ottan och jag själv mådde inte bra och nu verkar det som jag åkt på ögon inflammation, fruktansvärd klåda, tårfyllda ögon och klister när jag vaknar. Trots det har vi idag varit på sötnosen Douglas namngivelse mycket mysigt och mycket fin liten kille och alltid mysigt att träffa en gammal underbar vän <3 efter namngivelsen körde vi hem Mattias som nu är ute och svänger sina lurviga, jag och kottarna åkte hem till svägerskan som oxå va utan man i huset. god middag och underbart sällskap, ungarna lekte och vi hade helt enkelt en kanon bra kväll :-) nu väntar John blund för jag e sååå trött!


Varför blev det så här? Ont i hjärtat har ...

2011-09-23 - 13:39:32

Varför blev det så här? Ont i hjärtat har jag och en tår i ögat.


Dags o Nanna men tänkte gnälla lite över a...

2011-09-21 - 23:10:32

img_5690 (MMS)

Dags o Nanna men tänkte gnälla lite över att ja har ont i magen så kanske nån kan tycka liiiite synd om mig?!? ;-) Hoppas jag är fit for fight i morn vill träna , måste träna har juh ätit kuckelimuck medicin idag o det får man när man e sjuk så det så!! ;-)  o i morn e det juh faktiskt sh'bam vill vill vill!!! Apropå träning, glömde berätta igår att jag drack sån där celsius innan träningspasset och vill bara säga att det va nog bland det värsta jag druckit i hela mitt liv , Fyyyy bubblan , jag drack jordgubbs smak igår och har en persika tror ja det va i kylen som ska testas nästa gång har heller ingen aning om det gernån effekt den där drycken men alltid kul o prova nya grejer.. Sen så kommer ni ihåg att jag köpte Charlotte perellis protein pulver o gav det bläää på smaken? Kommer inte ihåg om jag då provade med vatten nu iallafall dricker jag det med mini mjölk efter träningen och tycker det e riktigt smaskigt :-) bra va? Sååå köp ni som inte vet vad man ska äta efter träningen! Sådär ja nu tycka lite mer synd om mig själv och försöka sussa !


Onsdag = Vab dag

2011-09-21 - 18:24:46
Som sagt igår hade juh Ottan feber och ont i magen och jag somnade oxå med ont i magen.
Så länge jag ligger på soffan mår jag okej men så fort jag ställer mig upp kommer värken i magen tillbaka och yrsel vill verkligen inte ha nå tok nu så nu ska här bara läkas..
Ottan hon är super pigg så inte vet jag vad hon hade för släng MEN vi passar på att rå om varandra.
Vi har legat på soffan i pyjamas heeela dagen sååå skönt.
Tv.n har gått varm med Lotta på bråkmakargatan såååklart och lite lady och lufsen men självklart disney junior jag har minsann inte fått sett nå vuxen program inte. ;-)

Mattias kom hem med Oliver och 3 röda vackra rosor, underbart! Det e min kärlek det. ;-)
Sen har vi bara gosat och haft det bra.
Han jobbar nu sin sista natt på jouren sen blir det nytt jobb, nytt liv på måndag , mer tid med familjen !!! :-)

Fick även hem mitt nya väggord till köket idag vart dock lite besviken men men får se om det blir nåt annat eller om jag börjar gilla det, bild kommer så småningom.
Nu ska jag sätta mig me olivers läsläxa.

Ledig tisdag-underbart! Morgonen började m...

2011-09-20 - 23:32:22

img_6397 (MMS)

Ledig tisdag-underbart! Morgonen började med kottarna, väckning, frukost o iväg till skolan /dagmamman. Jag åkte direkt till sats , vägde mig -16 kg totalt nu ,UNDERBART :-) körde 30 min crosstraining och sen armar,axlar och mage i gymmet riktigt skönt och duscha efter det kan jag lova. O vem tror ni hade glömt sina byxor hemma? Jaag så det va bara åka o köpa leggins på Gina för att sen träffa svägerskan och Goooungen Agaton :-) vandring i Farsta o självklart lunch Stog på schemat o inte glömma massa skitsnack..  nästa  vecka är det vi som åker på shopping tur till Ullared wiiihooo 4 ladies i en Stooor bil till Ullared gissa om bilen kommer va full på hemvägen? jaaAaa :-D på G hemåt möter ja Mattias så vi kan ta en prommis o hämta kottarna :-) ottan hade bakat äppelkaka idag som hon va sååå stolt över o skulle bjuda oss på , väl hemma hade tösan jätte ont i magen så det blev vila på soffan där det även visa feber :-( men ändå en väldigt pigg tjej så det blir vab i morn o hoppas det inte är nåt som bryter ut men kan även tillägga att jag ligger med jätte ont i magen o har gjort par timmar så bara vänta o se vad som bryter ut eller ej :-( skiiiiit kväll !!!!!!


Så va måndagen till ända :-) arbetshelgen ...

2011-09-19 - 16:04:33

Så va måndagen till ända :-) arbetshelgen e över och i morn väntar en ledig dag som ska spenderas med svägerskan :-D myyyys!! Igår kväll kom syrran över och åt middag med mig och kottarna sen hade vi idol mys och lagom till det kom kusin över oxå , härligt avslut på helgen :-) nu väntas lite kaffe med mitt hjärta och sen styrketräning och zumba , lovely! Ha en underbar måndag kväll :-)


Härlig lördag! Förutom Att jag började 7 i...

2011-09-17 - 22:46:50

img_3620 (MMS)

Härlig lördag! Förutom Att jag började 7 i morse, men jobbar man med underbara kollegor så är arbetshelgen kanon bra :-) jobbade Sååklart med bästa Luul, vi pratar om allt och har sjukt kul ,Braaa! Efter jobbet väntade fika stund med bästaste Sanna,Cattis och Johanna från jobbet :-D ni vet Johanna chefen som flyttade hem till Dalarna, såå hon va på Sthlm visit så vi prata o prata o prata urmysigt! Hemma väntade en trött pappa som sovit några få timmar och barn som vill ha något o göra ;-) men när ja kom hem gick oliver ut o lekte , ottan o jag myste framför lotta på bråkmakargatan, filmen som setts minst en gång  varje dag denna vecka , så ottan kan den utantill och jag me för den delen ;-)hann även plocka lite hemma ...  myys lördag :-) nu ska här snarkas för i morn väntar ny arbetsdag men jag har sovmorgon till 7 :- D Jihoooooo . Natti Natti.


Kolla in dessa vackra blåa ögon o inte kom...

2011-09-16 - 21:17:20

img_2471 (MMS)

Kolla in dessa vackra blåa ögon o inte kommer dom från mig tyvärr ;-)


Då va det fredag kväll :-) ottan sussar på...

2011-09-16 - 19:23:24

img_6730 (MMS)

Då va det fredag kväll :-) ottan sussar på soffan en väldigt utslagen tjej, Oliver e på kalas hos en klasskompis, Mattias jobbar och jag har precis blivit klar i köket e jätte nöjd lite små hyllor som ska köpas och komma upp annars inte så mkt mer än så :-) dagen bjöd juh på en Liiten sovmorgon men Sköönt va det. Gick med barnen till skolan och dagmamma, hem för lite frukost och ladda tvättmaskin, Jaa lite sånt där nödvändigt, iväg för att köpa present till kalaset och sen till sats för att köra lite sh'bam mycket skojjigt :-) tränade även lite armar och sen hem till duschen och där somnade jag en stund ;-) hämtade barnen med Mattias och sen gick vi och åt på resturangen här mycket mysigt, som jag sagt förr så älskar jag fredagar :-D nu ska jag snart väcka Ottan och hämta hem kalas killen :-) hoppas ni andra har en ur mysig fredag! Och grattis till finaste Mickan till det nya jobbet löve you mycke mycke :-)


Bjuder på lite kärlek och ska nu sova gott...

2011-09-15 - 22:29:34

img_2391 (MMS)

Bjuder på lite kärlek och ska nu sova gott är sååå otroligt trött efter att ha börjat jobba 7 hela veckan men i morn är det sovmorgon till 7 istället!!! UNDERBART säger jag <3 Natti Natti!


Detta brev låg i Olivers skolbänk när Matt...

2011-09-14 - 22:31:26

img_8804 (MMS)

Detta brev låg i Olivers skolbänk när Mattias kom till föräldramötet <3 älsklings killen hur fint va inte detta?!? Jag kan fortfarande inte fatta att lilla fågelungen, den lilla bebisen på 2,5 kg är såå stor han har börjat skriva lite lätt och visar enormt intresse för att läsa och han gör det riktigt bra, så gott som alla lite mindre ord går utmärkt självklart lite svårare med långa ord och bokstäver där dom låter olika i vissa ord men det här sitter snart, har lovat att sitta och läsa med honom varje kväll finaste Oliver, sjukt stolt över dig min fina unge <3


Long time agooo!! Händer inte så mkt här, ...

2011-09-13 - 21:34:30

img_4991 (MMS)

Long time agooo!! Händer inte så mkt här, man jobbar, tränar,sover , myser med familjen och försöker ta hand om hemmet! Träningen går bra men viktnedgången är inte så stor , ska väga mig i morn men vet med mig att jag e dålig med godis o sånt på helgen jäkla godis att finnas alltså!!! Skräpmat eller mat med mkt fett har jag inte problem med , jag äter bra dygnets alla måltider men faller dit på helgen, inte okej men får se vad vågen visar i morn , men det e okej jag har inte bråttom som tur e. Börjar bli förkyld oxå så just nu är inte kroppen 100 så ingen träning idag MEN vet ni vad? jag har målat om köket så vi räknar det okej? Haha.. Japp äntligen e köket på omvandling igen jag e hopplös men jag gillar o göra om det här e 4:e gången men Mattias klagar inte o hjälper gärna till så det e sååå skönt, gillade det förra men tyvärr så blev det en annan nyans på tapet rullen när rulle 2 satt p väggen o det såg vi först dt va klart o sånt retar man sig juh på plus att jag gillar och byta ut färger på gardiner o lyktor m.m så därför valde vi nu måla vitt :-) blir nog bra detta, sen ska jag bara flörta till mig att påbörja hallen ;-)  folk undrar säkert varför lägga ner pengar på en hyresrätt Joooo för här ska vi bo ett tag till och under tiden vill man trivas o ha det bra o snyggt :-) så e det!!! Ni kan juh få se kort så småningom har dock ett liiitet problem sen semestern hittar ja inte vår kamera :-( måste hitta!!!! Annars då vad händer? Oliver stortrivs i 1an och varje fredag e det läxa sååå kul än så länge ;-) o han e faktiskt sjukt duktig, riktigt stolt över honom och det börjar verkligen kännas o märkas att han börjar bli stor nu <3 Ottan hon har det så bra hos sin dagmamma Ingrid hon verkligen älskar henne o ottan min ottan vilket charmtroll och tjej med mycket vilja och väldigt framåt, full av kärlek , lika mkt som hon såå gärna vill va stor vill hon oxå va liten och hålla en såå nära , underbart!!! Livet e fint, om man aldrig möter motgångar när ska det då kännas hur underbart livet är när man har medgångar ;-)


- 1,1

2011-09-06 - 08:54:22
Visade vågen i morse. Jag får va nöjd i och med min hemska helg MEN kunde juh varit bättre men som sagt jag är ändå nöjd. ;-)

Sitter i soffan och har precis avnjutit en frukost bestående av lågkalori youghurt med banan i, 2 knäckebröd med 1 ägg på, 1 liter vatten.

Lämnade kottarna för en stund sen och vilket väder det är idag, men jag gillar det, det är juh myyys väder..
Har i order att väcka älsklingen vid 11 så ska vi äta en lunch och bara mysa en stund innan Oliver ska till tandläkaren igen för att träffa en tandsköterska, efter hans förra hemska tandläkarbesök som han var sååå förkrossad i så bestämdes att han ska gå i tand "terapi" jätte bra säger jag men jag har tyvärr sagt att jag kommerinte klara av att gå med honom till tandläkaren på ett tag för det var verkligen hemskt när han var såå förkrossad och rent ut sagt heeelt galen jag kände verkligen inte igen mitt barn och ska då även tillägga att han har aldrig innan gjort någonting hos tandläkaren som kan ha skrämt honom och dom gjorde sååklart inget då för 2 veckor sen när han blev sååå förkrossad...
Huga huga :-(

Jobbhelgen över och måndagen är till ända!...

2011-09-06 - 00:06:54

Jobbhelgen över och måndagen är till ända! Ledig i morn :-D hade juh som ni kanske sett en riktig Depp fredag och av verkligen ingen anledning och den kom bara huxflux... Sååå typiskt och jag gjorde som jag skrev , åt godis FYYYY mig och jag visste juh att börjar man så triggas juh sockersuget på en gång :-( såå kan säga att lördan blev det Liite till godis och igår va det juh fika mys för mitt fina gudbarn Tilde , självklart godsaker igen Åhhh nej o nej Ajja bajja!!! MEN måndag igen och en bra dag, körde zumba vid 17:30 och det va grymt svettigt kan heller inte fatta att det ska va såå jävla svårt med steg kombinationer gahhh men men kämpa på och nu INGE mer godis!!! Nu ska jag titta till mina fina juveler som sover såå sött sen ska jag göra likadant kanske bläddra liiite i en sån där rolig tidning ;-)) Natti !


Ingen bra dag och inte av nån anledning , ...

2011-09-02 - 16:19:38

Ingen bra dag och inte av nån anledning , jätte deppig o vill bara gråta o ligga under täcket :-( tänker faktiskt äta godis idag :-( tog mig iväg och körde sh'bam idag så det e jag glad för iaf. Nu köper jag pizza till Mattias o barnen själv så tar jag kyckling gryta :-(


Soffläge :-)

2011-09-02 - 10:05:44
det är något jag har nu.. Gryymt skönt måste jag säga oxå för den delen.
Kan oxå berätta att kroppen värker i VARENDA del men vet ni? det gör inget för det är sköön värk, träningsvärk och jag känner mig glad för att jag är igång igen..
Körde en så sjukt rolig klass igår, sh`bam massa olika danser och sjukt bra musik och till en början tyckte jag det var konstigt att det bara va 45 min MEN jag fattar nu varför, för det var ett sjukt håll i gång MEN samtidigt ville man juh inte att det skulle va slut när det va det..
Men jag har tur för idag kl 12:15 är det igen :-D

Så jag gick upp strax innan 7 i morse, åt frukost med ungarna och gjorde iordning dom, Oliver va extra snygg för det skulle vara fotografering idag :-) Ottan va riktigt på G hon cykla som en galning när vi gick till Ingrid :-)
Väl hemma igen ligger jag här och har bläddrat i massa roliga tidningar och bara varit, precis så en ledig dag ska vara :-)
Ikväll blir det fredagsmys med Ottan, oliver ska på kalas och svira lite ;-)
I morn kallar jobbet igen ..

Torsdag och gissa om jag längtar efter min...

2011-09-01 - 13:17:17

Torsdag och gissa om jag längtar efter min lediga dag i morn :-D jobbar till 14 sen ska jag på föreläsning, hem o hämta barnen för att sen åka till sats och förhoppningsvis komma me på nya klassen she bam :-) mycket mycket spännande :-D igår kom juh mamsen o matte jätte mysigt och mkt prat om vad som komma skall ;-) kanske jag går ut med det i bloggen efter den 29/9 :-D när mamma åkt va energin på hög nivå , på med träningskläderna o drog till sats , körde en ordentlig power Walk, ben och rygg, ruskigt skönt efteråt..