Blir såå grymt besviken! Jag hatar att bli...

2012-03-10 - 11:06:28

Blir såå grymt besviken! Jag hatar att bli det men samtidigt kan jag inte rå för det. Man måste välja sina vägar här i livet och tänka en gång till, en vänskap kanske inte alltid är lika stark som man en gång trodde!


Lördag morgon! Familjen Sötnos sover som s...

2012-03-10 - 07:04:00

img_0134 (MMS)

Lördag morgon! Familjen Sötnos sover som små grisar medans jag beger mig till jobbet , med Spotify och en nutrilett bar försöker jag njuta av denna resa ;-) hade Sååklart hellre varit hemma under täcket men men.. Familjen ska till barnens farfar och hälsa på som fyllt år så dom får nog en fin fin dag!  Förresten vet ni om att jag friade till Mattias på skott dagen? :-D han svarade som tur va oxå Jaaa! Haha frågan är juh nu, när ska vi gifta oss? ;-) borde juh faktiskt va på tiden när vi nu gängat i 11 år i sommar, UNDERBART!!!


Apropå mitt tidigare inlägg om röda klacka...

2012-03-09 - 08:12:37

Apropå mitt tidigare inlägg om röda klackar så är nu 2 par beställda och på väg hem tack vare min käre vän :-) skulle inte dom va bra provade jag ett par röda klackar här om dan när vi va i Bromma blocks och köpte katt mat, kommer inte ihåg vilken butik men dom va riktigt snygga och bekväma sååå passar inte dessa som kommer i brevlådan åker jag och köper dom :-D men annars får ni gärna fortsätta komma me tips :-)


Fransk fick det bli lika tok nöjd som förr...

2012-03-08 - 16:39:08

img_7853 (MMS)

Fransk fick det bli lika tok nöjd som förra gången! Och hörni jag rekomenderar henne verkligen , första gången 400 och återbesök 250 kr toppen bra!!!


Strax ska jag bege mig till min nagel dam,...

2012-03-08 - 11:46:30

img_6445 (MMS)

Strax ska jag bege mig till min nagel dam, vet att det va sagt om 4 veckor men i och med att jag är mkt i vatten när jag jobbar blir dom lite mer utsatta och jag har redan tröttnat på glitter så varannan vecka blir nog bra ;-) Ottan är åter hos Ingrid idag , gu va glad hennes kompisar blev och hon oxå Sååklart , Oliver har gått i skolan hela veckan o idag skulle  han följa me en kompis hem , Mattias han ligger fortf ganska utslagen eller det går upp och ner,  jag mår som vanligt på dan men hostar mig igenom natten så i morn är det tebax till jobbet, jag jobbar även helgen sååå dom kommande dagarna bjuder kanske inte på så mkt skoj :-( återkommer me en fin fin bild när jag e färdig


Ååå jag blir galen på denna jäkla hosta, t...

2012-03-07 - 04:29:46

img_0343 (MMS)

Ååå jag blir galen på denna jäkla hosta, tidigare idag började jag känna mig någolunda pigg efter att ha åkt på influensa liknande symptom i söndags men för att sen jag gått och lagt mig hostat mig igenom hela natten, till slut ger man juh upp så nu halv sitter jag i sängen och väntar på att John blund ska ta nya tag, liiitet problem är att jag är typ super DUPER hungrig, längtar efter frukost men det kommer juh inte hända så det e bara försöka snarka vidare!


Efterlyses! Nån som kan tipsa om nån sida ...

2012-03-06 - 23:25:47

Efterlyses! Nån som kan tipsa om nån sida på nätet eller affär Jaa eller varför inte helt enkelt kanske sett snygga röda klackar eller ja vad tusan ska man kalla det finskor? Gärna mörkröda o fina måste dom verkligen va, kil klack eller vad som men inte föör höga bara så jag växer till mig några cm här i livet ;-) har märkt att det kan bli ganska svårt att hitta, hittade skit snygga på nätet idag MEN 14 cm klack kan bli LITE jobbigt att knalla runt i speciellt för mig!!!!