Sitter i soffan och bara är, barnen sitter...

2011-12-31 - 11:38:16

img_7101 (MMS)

Sitter i soffan och bara är, barnen sitter breve mig och inväntar frukost ;-) för denna morgon sov vi riktigt länge Heelt otroligt, hur tusan ska vi lyckas återgå till den normala vardagen? Men vi lever i nuet och så här mysigt har vi nu! Tänk att ett helt år har passerat och faktiskt väldigt lugnt, inga tragedier bara ett väldigt lugnt år, har i försig gift bort en av mina närmsta vänner, planerat in för kommande året att gifta bort en annan av mina närmsta vänner alltså är det ren lycka som har pågått hela detta år, våra underbara barn har utvecklats, början till att bli riktigt stora individer med mycket kärlek, självklart tillbringar dom juh en hel del bråk men vem fasen minns det när man ser och får så mkt mer, Mattias är juh inte så jäkla pjåkig han heller ;-) vi har tame tusan ett helt underbart liv tillsammans en kärlek som växer mer o mer! Härlig , underbar familj, släkt och vänner ! Jag är fan lycklig kort och gott!!!


Sitter i bilen på väg till viken , va ett ...

2011-12-30 - 11:52:28

img_3599 (MMS)

Sitter i bilen på väg till viken , va ett bra tag sen ja va där men Mattias och ungarna har varit upp när jag jobbat, vi passade på nu när alla vi e ledig , Mattias har varit ledig 3 dagar med oss då dom hade så lite o göra på jobbet, själv så börjar man jobba på onsd efter nästan 2 v ledigt, välbehövligt och såå skönt säger jag kan oxå va väldigt bra innan jag börjar på mitt nya jobb, dock vet jag ännu inget om chefs jobbet förutom att jag va högt upp på listan och va den chefen ville anställa MEN företaget är juh i kaos pga allt i media så det är andtällningsstopp :-( såå jävla typiskt MEN jag fortsätter hålla tummarna , så länge hoppar jag på en annan tjänst på söder och hoppas jag ska trivas bättre än bäst och att jag där vill va kvar om det andra helt hoppar i sjön. Så ser det ut ! I morn är det nyår wiihooo :-) god mat, gott vin och underbart sällskap :-D nu fortsätter vi denna härliga tripp med lite solglimtar här och var :-D


En kväll hemma hos Underbara "Jojo" väntar...

2011-12-28 - 19:39:36

img_8380 (MMS)

En kväll hemma hos Underbara "Jojo" väntar ny blir hon arg när jag kallar henne det MEN du vet väl att jag älskar dig?!? ;-) ska iaf bli mys mys.. Såå underbart med ledigt har varit det sen dan innan julafton och börjar inte jobba förens om 1 vecka ;-) härligt värre. Julen va jätte mysig hemma hos pappa, med underbara familjen, god mat, Kalle, tomten och massa fina klappar :-) ungarna va jätte nöjd det va nästan så dom inte orkade öppna mer när vi kom hem på kvällen och skulle öppna klapparna från oss :-) juldan tog vi en mys bio med Alvin & gänget avslutade med att syrran och kusinen kom hit så spela vi alla och barnen tjuv och polis mycket roligt , mer spel måste inhandlas :-) i förrgår gjorde vi Ikea i love, tröttnar väldigt lätt på julen så det röda får gärna ryka omgående så igår efter att bästa Mickan och kottarna varit här o förgyllt vår dag rök det röda i v- rummet fram med det silvriga, svarta och det lila mmmmycket fint, i morn funderar jag på att ta köket om vi inte tar en tripp till viken! Nu dags att snöra på pjucken o bege sig till Jojo <3


Då va det tisdag och veckan är igång, jobb...

2011-12-20 - 11:40:24

img_9582 (MMS)

Då va det tisdag och veckan är igång, jobbar till 15 sen hämta barnen och förhoppningsvis hinner jag dra ihop en middag , sen blir det lite shopping med Mickan mys mys mys säger jag och skitsnack visst?!? ;-) kan inte fatta att det snart är jul, såå mysigt känns bara som fullt upp dagarna innan med allt som ska göras , vi firar i försig hos pappa och då behöver vi inte göra så mkt då pappa älskar och fixa mat sen e han nig lite av ett kontroll freak vad det gäller den saken ;-) så vi ska göra jul fikat;-) sen dan innan julafton ska granen inhandlas och kläs, skinkan ska griljeras och smakas mmmm alla klappar ska ligga redo sen julafton är det mys frukost med hemma gjord tomte gröt och vörtbröd , lite klappar kanske tomten hunnit komma me ;-) sen så e jag ledig 11 dagar med våra underbara kottar, snön måste hunnit komma och ev. En kryssning blir det och Sååklart en tripp till Sandviken! Nu är det jul tjoohoooo!!!!


Måndag morgon, o jag ligger o myser i min ...

2011-12-19 - 08:18:20

img_9631 (MMS)

Måndag morgon, o jag ligger o myser i min ensamhet.. Precis gått med Oliver till skolan, Ottan sussar och älskling jobbar. Ruskigt skönt med en ledig måndag, ska me ottan till Tandis kl 10 sen ska vi baka hon o jag för snart e det JUL !! Blev såå lycklig när det va snö på träden och backen när ja vakna, hoppas hoppas det håller i sig, INGEN jul utan snö!!!  Helgen har varit underbar sååå bäst och välbehövd, jag va medbjuden på Mattias jobbs julbord som va med övernattning på rånäs slott, fred-lörd eller Jaa alla respektive va Sååklart medbjudna, vilket härligt gäng och vilket härligt ställe hade super mysigt dock va julmaten som serverades inte min melodi men det gjorde verkligen inget för miljön va såå härlig. Vi kom hem vid 13 på lörd fm. Barnen hade det så bra med mormor o matte på landet , så när vi kom hem slängde vi in sakerna o drog vi in till stan, tanken va bio men vi skippade det och strosa lite, åt god mat, tog en latte, köpte massa blommor på torget, hem igen o hyrde film, städa lite och slog in julklappar sånt där som behövdes :-) igår blev det en snabbis till Isabelle som fyllde år, sötnosen , barnen kom hem och vi hade en lugn o mysig söndag! Sååå låt gissa om vi hade en bra helg eller vad :-D förresten intervjun jag va på gick kanon bra, kändes jätte bra men hon skulle träffa några till så ja sitter på nålar för hon ska höra av sig denna vecka :-D håll tummarna!!!!!!


Måste blogga idag för idag måste folk håll...

2011-12-13 - 09:21:24

img_6046 (MMS)

Måste blogga idag för idag måste folk hålla tummarna! Ska på intervju nu kl 10:00 inom samma företag som ja jobbar för nu men hemtjänsten och en tjänst som kan komma bli en grupp chefs tjänst det e inte 100 säkert men fatta va kul o kliva upp Liite i karriären om det nu skulle bli så o få utvecklas som chef gör fantastiska medarbetare, skulle va galet kul men sen oxå att detta ligger i Haninge så då kan ja cykla :-) jag hoppas hoppas detta går o känns bra, referenser har hon redan ringt på till mina 2 chefer direkt efter jag sökte det här jobbet och dom va mkt goda sååå spännande! Annars e det lucia mys hos dagmammorna idag :-) Ottan ska va pepparkaka :-) för oliver är det inget lucia tåg men vinter show på torsdag :-). Coolt ;-) återkommer sedan om hyr det kändes men håll gärna tummarna nu !