Oj oj nu e jag typ super trött! Skulle gär...

2011-08-31 - 14:27:46

Oj oj nu e jag typ super trött! Skulle gärna slänga mig över soffan när jag kommer hem MEN mamsen kommer på middag , mysigt men Jaaa jag e trött ;-) igår kväll hade jag super mysig kväll med Mina tjejer, massa snack och bara allmänt mysigt , mer sånt tack!!! Maten går fortfarande kanon, dock en Stoor prövning idag då en av tjejerna gick och köpte massa munkar gissa om dom luktar gott??? Mmmm vill verkligen ha MEN har lyckats hålla mig undan såå HEJJA HEJJA!! :-)


Tisdag morgon och jag vill bara gå tillbak...

2011-08-30 - 07:07:00

Tisdag morgon och jag vill bara gå tillbaka till sängen! Men men börjar 8:30 så fick juh liiite sovmorgon. Ska snart väcka Lill skruttan som sover så sött. Oliver han kom upp och hade klätt på sig och allt utan väckning :-) igår var första träningspasset efter sommarn trodde det skulle va skittufft att komma igång men det gick skit bra förutom att det va nytt program på stepen och jag har inte den bästa kordinationen men drt gick :-D vågen visade -1,7 inte såå bra men det e bara kämpa på för nu är det igång :-D nu ska jag väcka Lill hjärtat ha en underbar dag!


Måste helgen gå sååå fort?!? Sitter i soff...

2011-08-28 - 22:16:56

img_6501 (MMS)

Måste helgen gå sååå fort?!? Sitter i soffan och myser med täcke framför Batman, Mattias kom precis hem efter att ha kört Tommy till bussen. Helgen har varit kanon bra.. Dagen idag har varit ganska seg sådär som söndagar ska vara. Vakna vid 10 när barnen ringde, drog oss i sängen, åt frukost, kolla tv, Mattias va tvungen att åka iväg och göra ett snabb jobb så när han kom hem hoppade vi in i bilen och åkte till ungarna, dom hade juh Sååklart haft det kanon bra så på hemvägen slockna dom bilen :-) jag fick gå en snabbis på inredningsaffären chilli , hittade dock inte mer än 4 ljuslyktor men fina va dom :-) väl hemma gick jag och köpte tacos grejer och gjorde iordning MEN jag åt endast grönsaker och köttfärs INGE taco bröd eller chips, BRAAA!! I morgon bitti ska jag vägas, hoppas det blir positivt :-) men iaf sen har det bara varit soffläge och nu är snart söndagen till ända och i morn väntar en ny arbets vecka!


Fin fin lördag... :-D nyss hemkommen från ...

2011-08-28 - 01:26:04

img_8863 (MMS)

Fin fin lördag... :-D nyss hemkommen från stan. Vi har suttit och myst på ute servering, vart dock lite alkohol ändå för mig 1 glas vin och 2 snaskiga mjölk drinkar men det e okej jag e sjukt nöjd ändå, har inte ätit nå godis på 1 vecka absolut inget och jag e typ Såååå beroende av det och alltid när fredan slår till brukar det bli gotta men trots att dom andra köpte så har jag inte ätit nå , BRAAAA!!! Har sjukt ont i tassarna efter hög klackat tanken va att ta en lite drink på krogen här hemma men sa åt grabbarna att gå själva istället så jag får ta hand om tassarna :-) ungarna är hos syrran ute hos hennes pappa o fru så vad jag hörde när ja ringde har dom det kanon bra :-) annars idag så blev det ytterst liiite shopping och strosande i barkarby och kista , dagen har varit kanon... Natti!!


Fredagsmys!!!!!! Fredagar e verkligen bäst...

2011-08-26 - 22:47:18

img_8901 (MMS)

Fredagsmys!!!!!! Fredagar e verkligen bäst älskar dom!!! Jobbade 7-15 idag med bästa Luul en helt fantastiskt rolig människa att jobba med. Vi hade även avslutningsfika för finaste chefen MEN hon är någon som kommer fortsätta finnas med på ett privat plan då hon även blivit en vän och vem vet kanske nångång i framtiden jobbar vi ihop igen :-D  Dagen flöt på och fick gå lite tidigare, underbart bilen tog mig direkt till frissan och det va sååå skönt men måste verkligen låta det läka nu hon klippte mkt på topparna men väldigt dåligt skick i övriga håret MEN hon rekomenderade en bra hårinpackning dom hade och att sen köpa såna där droppar så får väl se... Väl hemma var familjen hemma och extra sonen Tommy ;-) M.s kusin alltså :-) vi gick o handla o grabbarna skulle Sååklart shoppa lite på systemet ;-) INTE jag :-D vi gjorde iordning oss och drog in till stan, käkade kina mat och kolla snyyggga bilar :-D det var juh crusing , mycket snyggt och mycket gå, underbart! Nu e vi hemma i soffan och kollar tv :-)


I morn är det frissan som KALLAR!!! Fyy tu...

2011-08-25 - 21:49:33

I morn är det frissan som KALLAR!!! Fyy tusan vad jag ser ut i håret.. Under semestern fick jag för mig att bleka håret vilket jag verkligen INTE skulle gjort!!! Jag e så jäkla impulssiv när det gäller håret men iaf slängde i en ljusbrun färg efter men det såg för jäkligt ut så sen färga ja det mörkt igen och den här färgen är inte heller riktigt lyckad MEN måste låta håret vila nu och klippa av det lite för det vart förskräckligt slitet.. Håret ser verkligen och är torrt och slitet USCH gillar verkligen inte det för det ser sååå ovårdat ut :-( men men i morn kommer även Mattias kusin Tommy ner till oss, det blir kanon skoj :-) får se vad vi hittar på men tydligen är det crousing i stan och på lördag ska vi gå ut, skoj skoj MEN jag ska INTE dricka inget får förstöra min omläggning och viktminskning nu. :-) nu ska här snarkas snart väntar bara på min massage ;-)


Aj aj aj... Har sååå ont i min rygg och ef...

2011-08-25 - 18:53:33

Aj aj aj... Har sååå ont i min rygg och efter snart 13 timmar på Jobbet är det värre än nånsin :-( får man gråta en skvätt måste gå till VC och få den undersökt det här funkar inte om jag ska jobba 40 år till!!! Sådärja tyck liiiite synd om mig kan ni väl ;-) nu har ja gnällt färdigt.. Tindrar ja lite me ögonen kanske ja kan få massage ;-)


Urmysig kväll har spenderats med underbara...

2011-08-24 - 23:25:48

Urmysig kväll har spenderats med underbara arbetskollegor. Sanna,Johanna o Catarina. Våran älskade verksamhets chef slutar på fredag och vi 4 har kommr och kommer så bra överens så vi måste ha massa mys innan hon slutar... Vi skulle gått ut och ätit men Mattias jobbar så dom kom hem hit och hade köpt med massa smaskig mat från plock disken på Ica maxi Mmm mums... sjukt mycket skit snack har det varit oxå såå mys men med ledset hjärta då hon snart slutar och flyttar hem till Falun :-( nu måste här snarkas då jag måste upp 5 i morn och åka kommunalt till jobbet då Mattias fick punka på firma bilen idag :-( plus att jag jobbar 7-20 i morn Blääää :-( Natti Natti!


Titta vad mina älsklingar köpt till mig nä...

2011-08-20 - 20:48:36

img_1931 (MMS)

Titta vad mina älsklingar köpt till mig när jag kom hem, underbara e dom <3 otroligt att man kan vara såå kär efter 10 år verkligen en kärlek som bara blir starkare och starkare för varje år som går!!!


Sååådär Jaaa!! Första dagen på jobbet går ...

2011-08-20 - 13:13:18

img_1262 (MMS)

Sååådär Jaaa!! Första dagen på jobbet går juh hur bra som helst :-) sovit jätte dåligt i natt och snoozade några gånger bara för att jag kunde men när jag väl va uppe och igång va det inga problem alls :-) dagen har flytit på bra och att kramas med sina arbetskamrater igen e juh fin fint :-) nu har jag rast till 13:30 sen e det bars 1,5 h kvar tills klockan ringer hem tjoohoo nu e man igång igen.. Hoppas ni andra har en underbar lördag. Kraaam


Då va det sista semesterdagen idag då!! L...

2011-08-19 - 11:09:09

Då va det sista semesterdagen idag då!! Låg och drog oss lite i sängen först :-) sen blev det havregrynsgröt med banan på och en Wasa sport (hårdbröd) till frukost, ungarna softar framför en film och jag har dragit igång städningen men just nu en liiiiten paus ;-) funderar på att dra me Mattias till tyresta by och promenixa lite innan han börjar jobba och ungarna kan cykla, tkr iaf det låter som en bra ide återstår bara att se vad Mattias tycker!!! :-) sooo long!!


Nu e jag trötter och min näst sista dag på...

2011-08-18 - 23:58:46

img_0000 (MMS)

Nu e jag trötter och min näst sista dag på semestern e till ända.. Tänk att jag bara har ledigt i morn sen är 5 v. Över  :-( men det kommer juh ny semester nästa år som tur e ;-) och ett väldigt roligt kommande år. Den här sista veckan har mest inneburit umgås med vänner och farmor igår, idag va jag och barnen på lek vegas med Mickan och kottarna , mycket lek och svettiga barn som sover otroligt sött nu, och på oss mammor ett jäkla massa kackel och planerande :-) mys mys säger jag. Kvällen har varit lugn, Mattias började jobba på jouren igen och jag haft soffhäng och tvättstugan, ungarna dom har lekt som vanligt :-) morgondagen bjuder nog inte på mycket, städ av hemmet kan juh va skönt innan arbetet kallar och en mycket tidig kväller då ja börjar 7 på lördag morgon.. Den här veckan har även  inneburit tillbaka till det nyttiga livet, har gott rätt bra, igår gick vi på långpromenad och maten har gått kanon, men idag åkte choklad och popcorn ner i magen MEN nu när jobbet startar så e det bara köra HÅRT!! Har jag inte gått ner 10 kg till årsskiftet skriver jag in mig på viktväktarna och köper PT timmar ....FINT då kör vi så det ryker!!!! Peppa mig gärna... Nu Nanna dags.


Jag verkligen njuter av livet just nu, kän...

2011-08-16 - 21:03:28

img_1818 (MMS)

Jag verkligen njuter av livet just nu, känner mig Såååå glad! Haft en kanon dag med Johanna & Mickan och barnen såååklart här hemma. Pratat en massa och bara haft det allmänt underbart. E såå glad att dessa tjejer förgyller mitt liv <3 Mattias tog med barnen o åkte på visit till Sandviken då jag ville ha lite egentid, så jag har gått och shoppat i Farsta . 2 tröjor,2 par skor, 1 kjol,1 klänning senare va jag hemma och nu avnjuter jag ett bad och bästaste wellness tidningen. Jag e kär Såååå kär i min finaste älskling, underbaraste barnen, bästaste vännerna, fina familjen jaaAaa hela LIVET <3


Efter :-)

2011-08-15 - 21:40:24

img_4828 (MMS)

Efter :-)


Före :-(

2011-08-14 - 20:56:58

img_9878 (MMS)

Före :-(


Underbart fin

2011-08-12 - 22:43:54

img_5030 (MMS)

Underbart fin


Hipp hurra för min Älskling idag <3 bakade...

2011-08-12 - 22:41:48

img_6431 (MMS)

Hipp hurra för min Älskling idag <3 bakade den här otroligt tjusiga tårtan till honom idag ;-) det har varit en lugn dag , Oliver sov hos sina kusiner i natt så Malin och hela barnaskaran kom i förmiddags och åt tårta och låna tvättstugan sen har det bara varit lugnt! I morn väntas pappa och familjen och min farmor på födelsedagslunch :-) måste oxå visa en bild på blomsterbudet som kom idag från finaste svärföräldrarna Såååå håll utkik går juh bara att ladda upp en bild åt gången från mobilen :-( men nu ska här fortsätta mysa med min käresta <3


Ottan pottan e sååå duktig! Bad pappa ta a...

2011-08-09 - 20:17:42

img_7182 (MMS)

Ottan pottan e sååå duktig! Bad pappa ta av stödhjulen när dom kom från fotbollsplan o tjoohej så cykla hon sååå stolt <3


Ingen lust för bloggen just nu, njuter för...

2011-08-08 - 20:52:22

img_7028 (MMS)

Ingen lust för bloggen just nu, njuter för fulla drag av semestern istället. Ångesten har börjat komma då jag börjar jobba på lördan om 2 veckor, skulle verkligen lätt vilja jobba typ 50% vad mycket man skulle hinna med! Men iaf i helgen har vi varit på landet hos mamsen, åkte i fredags med ungarna och syrran då Mattias skulle till Gävle och spela gubb vm och kan säga att det va verkligen en gubbe slm kom hem med sår lite varstans och ont ÖVERALLT!!! Haha!!! Men mer om helgen vid datan en annan dag. Idag har vår prinsessa tagit hål i öronen hon har tjatat om det hur länge son helst så skulle chansa idag och se om hon våga, strök på lite emla kräm och åkte, hon satte sig i Mattias knä , häll mig i handen och innan Sååklart valt örhängen med rosa sten ;-) sen måla dom prick och det stod en person på varje sida klick sa det så va det klart hon sa inget och sa själv att det inte gjorde ont sååååå duktig tjej :-) o jätte fin!! Nu har vi precis kommit hem från heron city då vi käkade middag där och kolla på bilar 2 :-D toppen bra film :-) nu sussar ottan o oliver leker!